Tag ikke kontakt til ham: Slog mand ihjel og nu er han flygtet fra retten

Hvis du støder på den 29-årige morddømte Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, så skal du ikke henvende dig til ham. Politiet vil dog meget gerne have, at du kontakter dem, så de kan få fat i manden, der flygtede fra retten i går.

En 29-årig mand var langt fra tilfreds med at skulle sidde i fængsel i flere år. Derfor tog han benene på nakken, og flygtede ud i en parkeret bil, da han havde fået sin dom fra landsretten.

29-årige Jafar Mohammad Rida Al Jasiri havde i 2017 påkørt en mand ved en tankstation. Manden havde han skændtes med kort forinden på en McDonalds, og den 39-årige far til fire endte med at dø af sine kvæstelser.

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri skulle i går i Østre landsret, hvor han fik en skærpet straf, men da han skulle forlade retten, stak han af fra politiets varetægt, hvor han løb hen til en parkeret bil, der kort efter satte fart på.

Læs også

Giftpølser skal slå op mod 2 millioner katte ihjel

“Jafar Mohammad Rida Al Jasiri var under bevogtning af Midt- og Vestsjællands Politi, men ved en beklagelig fejl lykkedes det ham at flygte fra politiet kort efter domsafsigelsen,” skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den 29-årige Jafar Mohammad havde planlagt det hele på forhånd, og selvom det lykkedes politiet at opspore bilen, så er det ikke lykkedes dem at finden den 29-årige eller hans medsammensvorene.

Signalement

Politiet har brug for hjælp til at finde den 29-årige Jafar Mohammad Rida Al Jasiri, og de har derfor valgt at frigive både billede og informationer. Politiet understreger dog, at man som borger ikke bør henvende sig til manden, hvis man ser ham, men de fortæller også, at de ikke vurderer ham som værende farlig.

Jafar Mohammad Rida Al Jasiri beskrives som værende en mand på 29 år, der er født i Irak. Derudover er han cirka 172 centimeter høj, han er almindelig af bygning, han har sort kort hår, brun hud, skægstubbe og brune øjne.

Hvis man skulle have oplysninger i sagen, så vil Københavns Politi meget gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Foto: Politiet

Derfor blev han straffet

Hvis vi spoler tiden tilbage til 2017, var Jafar Mohammad Rida Al Jasiri og en kammerat på McDonalds, hvor de kom op at toppes med den afdøde 39-årige familiefar. Senere på aftenen mødtes de igen ved Circle K-tankstationen, og det var så her, at den dømte valgte at påkøre den 39-årige familiefar.

Den dømte erkendte, at han havde påkørt den 39-årige mand, men han fortalte også, at han ikke gjorde det bevidst, og at han blot forsøgte at komme væk fra tumulten. Det troede nævningene dog ikke på.

I går skulle Jafar Mohammad Rida Al Jasiri så modtage en skærpet dom, og det var altså herunder, at han flygtede fra politiet.

Læs også

22-årig fra Randers var sin mand utro: Jeg havde ikke noget valg

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip