Tag ikke kontakt til Morten: Politiet efterlyser farlig mand

Foto: Politi

Politiet har efterlyst den 39-årige Morten Baldur Karrebæk Pust, der mistænkes for at stå bag et hjemmerøveri. Hvis du ser ham, skal du ikke tage kontakt til ham, da han kan være farlig.

Politiet har nu efterlyst den 39-årige Morten Baldur Karrebæk Pust, efter at han ikke selv har valgt at melde sig til politiet.

Den 39-årige mand mistænkes for at være en af tre gerningsmænd, der i januar brød ind hos en ung kvinde i Hvidovre, hvor de ville begå et hjemmerøveri.

En nabo hørte dog støj, og varslede politiet om et muligt indbrud. Politiet ankom hurtigt til lejligheden, og det fik gerningsmændene til at flygte uden nogen genstande.

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

Den ene røver faldt og brækkede sin ankel under flugten, og ham kunne politiet let anholde. En anden mistænkt blev også anholdt kort fra gerningsstedet, og det efterlader den tredje og sidste mistænkte.

Denne person mener Københavns Vestegns Politi er 39-årige Morten Baldur Karrebæk Pust, og da han ikke har meldt sig selv, har politiet valgt at udsende et billede af ham.

“Vi har opsøgt den mistænkte i det miljø, hvor han plejer at færdes, og vi har givet hans pårørende besked om at han skulle melde sig – men uden held,” fortæller politikommissær Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Sådan ser han ud

Hvis man støder på den 39-årige Morten, skal man dog ikke tage kontakt. Han vurderes nemlig til at være farlig, og derfor bør man i stedet kontakte politiet.

’’Den form for kriminalitet, han er mistænkt for, er så grov, at alene det gør, at man ikke skal henvende sig til ham. Ser man ham, eller har man oplysninger om hans færden, skal man i stedet kontakte politiet,” fortæller politikommissæren til Ekstra Bladet.

Morten Baldur Karrebæk Pust bliver beskrevet som en 39-årig mand af dansk udseende. Han er hele 193 cm høj, muskuløs og med kort mørkt hår.

Foto: Politi

Han har et symbol tatoveret under venstre øje, og har en større tatovering i grønt og rødt på halsen under sit hageparti.

Politiet kan kontaktes på telefonnummer 43861448.

Læs også

Denne dag kan du tjekke, om du får penge tilbage fra Skat

 

 

Dagens Gossip