Tragisk: 10-12 personer overfaldt ung mand

Foto: Per Øxenholt / Ritzau Scanpix

En 26-årig mand var nødt til at flygte ind i en bus, for at slippe af med den store gruppe af personer, der havde overfaldet og stukket ham.

En 26-årig mand havde en forfærdelig første juledag, da han blev overfaldet og stukket ned i Aalborg. Overfaldet bestod af intet mindre end 10 til 12 personer, men desværre er det ikke lykkedes politiet at identificere nogle af gerningsmændene.

Nordjyske.dk skriver, at det brutale overfald fandt sted den 25. december klokken 19.25 ved Blegkilde Allé i Aalborg. Her blev den 26-årige mand pludselig slået ned bagfra, inden han blev stukket i låret med en kniv.

Læs også

Passagerfly styrtet ned

Den 26-årige mand flygtede ind i en fus, og lånte derefter en telefon fra en passager, så han kunne ringe til 112.

Politiet ankom kort efter til gerningsstedet med hunde, hvor de lavede afspærring og forsøgte at finde frem til gerningsmændene samt den kniv, der var blevet brugt i overfaldet.

Det er desværre ikke lykkedes politiet at anholde nogen endnu.

“Der er lavet personundersøgelse af den forurettede, men foreløbig har efterforskningen ikke resulteret i anholdelser” fortæller Nordjyllands Politi til Nordjyske.dk.

Politiet opfordrer folk til at kontakte dem, hvis de har informationer om gerningsmændene. Det vurderes altså, at der var helt op mod 12 personer i gruppen. Du kan kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Passagerfly styrtet ned

 

 

 

Dagens Gossip