Passagerfly styrtet ned

Foto: Shutterstock.com

Et fly med 95 passagerer forulykkede natten til fredag dansk tid. Indtil videre er 14 personer omkommet i forbindelse med ulykken.

Natten til fredag dansk tid styrtede et passagerfly med 95 passagerer og 5 besætningsmedlemmer om bord ned i byen Almaty i Kasakhstan.

Indtil videre er 14 personer bekræftet døde, mens 35 personer er kvæstet. Otte af disse skulle være børn, og i alt er der 17 personer, hvis tilstand er kritisk.

Læs også

Frygteligt: 2-årig blev kvalt i vindrue juleaften

Flyet som kommer fra flyselskabet Bek Air havde retning mod hovedstaden Nur-Sultan, men det nåede knap op fra jorden, før det styrtede.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters lettede flyet, men derefter tabte det ganske hurtigt højde og fløj ind i et betonhegn, før det ramte en lille bygning. Flyet styrtede ned i et beboelsesområde, men ingen foruden passagererne i flyet skulle være kommet noget til.

Det vides endnu ikke, hvorfor flyet pludselig styrtede ned. Lokale journalister skriver, at det var meget tåget i det område, hvor flyet styrtede ned, men det burde ikke alene være årsagen til flystyrtet.

Læs også

Ledte efter sin forsvundne hvalp - Fandt halsbånd og rædselsfuld besked

 

 

Dagens Gossip