Tragisk ulykke: En mand har mistet livet

Presse-fotos.dk

En ung mand har mandag eftermiddag mistet livet i en færdselsulykke. En anden ung mand er i kritisk tilstand.

En 23-årig mand fra Aabenraa Kommune er afgået ved døden, efter at have været involveret i en færdselsulykke mandag eftermiddag. Her kørte han og en anden ung mand galt på Oksevejen ved Rødekro, som ligger vest for Aabenraa.

Læs også

Lige nu: Politiet beretter om en forfærdelig ulykke

Den anden passager i bilen, var en ung mand på 19 år, der også er bosat i Aabenraa Kommune. Ifølge SE og HØR er den 19-årige mand i kritisk tilstand.

"Der er sket en soloulykke. To personer er kørt ind i et træ," lød det fra vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Karsten Høy, da SE og HØR talte med ham.

Presse-fotos.dk

Den 23-årige mand mistede livet på stedet, mens den 19-årige blev fløjet til hospitalet. Soloulykken blev anmeldt til politiet klokken 14.40.

Efterfølgende har politiet udsendt en pressemeddelelse, hvori de skriver, at der blev udøvet livreddende førstehjælp på stedet. Til trods for indsatsen for både politi og redningsberedskab, stod den 23-åriges liv desværre ikke til at redde. Han blev derfor erklæret død af en læge på skadesstedet.

Presse-fotos.dk

Desuden oplyses det i pressemeddelelse, at vejen fortsat er afspærret mandag aften, og at der vil blive meldt ud på Twitter, når vejen igen bliver åbnet.

På fotos fra ulykkesstedet, ses det, at et køretøj er kørt ind i et træ ved siden af vejen. Her ses det også, at bilen er totalskadet. Både lægehelikopter, flere redningskøretøjer og talstærkt redningsmandskab blev tilkaldt til den forfærdelige ulykke ved Rødekro.

Presse-fotos.dk

Politiet bistås af en bilinspektør i forbindelse med arbejdet med at finde ud af, hvad der var årsagen til ulykken. Det er af denne årsag, at man har været nødt til at holde vejen spærret. De pårørende er underrettet.

Læs også

Sundhedsstyrelsen med nye retningslinjer

 

Dagens Gossip