Tragisk ulykke: To mænd har mistet livet

Presse-fotos.dk

En spøgelsesbillist kolliderede frontalt med en anden bil på motorvejen, og det har desværre resulteret i, at to mænd har mistet livet.

Tirsdag aften blev Herningmotorvejen spærret i flere timer på grund af en voldsom ulykke. Nu har det desværrre vist sig, at den ulykke har kostet to mænd livet.

Læs også

Mette Frederiksen med stor appel til danskerne

Det beretter Østjyllands Politi til Ekstra Bladet tidligt onsdag morgen.

Presse-fotos.dk

Ulykken fandt sted vest for Aarhus omkring afkørsel 21 Harlev og 22 Skovby. Der var flere biler involveret i ulykken, og flere personer meldes tilskadekomne.

“To personer er blevet dræbt i forbindelse med uheldet, hvor to biler er kollideret. De dræbte kørte i hver sin bil”, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Peter Tholstrup, der fortsætter:

“Der er tale om to mænd, men jeg vil intet sige om deres alder og lignende, idet vi endnu ikke har fået den endelige genkendelse fra de pårørende,” lyder det fra vagtchefen.

På tragisk vis har der været tale om en ulykke, der er forårsaget på grund af en spøgelsesbilist. En af bilerne kørte nemlig i den modsatte retning på motorvejen, hvor de to biler så kolliderede frontalt.

Presse-fotos.dk

Bilisterne i de to kolliderede biler, er begge afgået ved døden, mens flere personer er kommet til skade i forbindelse med ulykken. Det meddeler Østjyllands Politi.

Læs også

Betalte penge for en clairvoyant: Blev dræbt af dæmon-datter