Tragisk ulykke: Ung kvinde har mistet livet

Foto: Presse-fotos.dk

En ung 24-årig kvinde blev i går kørt til traumecenteret på Rigshospitalet efter en bizar og forfærdelig ulykke. Nu er kvinden desværre afgået ved døden.

Tidligere på dagen kunne vi fortælle om, hvordan en 24-årig kvinde var involveret i en forfærdelig ulykke, da hun under en rengøring i sin lejlighed skabte en eksplosionslignende brand.

Kvinden blev fragtet til Rigshospitalets traumecenter, hvor de hurtigt kunne konstatere, at kvinden var i en kritisk tilstand.

Læs også

Coronavirus muterer: Spreder sig hurtigere

Nu er der dog kommet nyt om den 24-årige kvinde, og det er desværre ikke godt. Nordsjællands Politi har nemlig oplyst, at den 24-årige kvinde har mistet livet.

“Der er ingen tegn på, at der skulle være foregået noget kriminelt eller selvskadende. Alt tyder på en forfærdelig ulykke,” fortæller vagtchef David Buch til TV2.

Løb nøgen rundt og skreg

Politiet fik i går klokken 18.31 en anmeldelse om, at der løb en nøgen kvinde og skreg i Lyngby. Politiet ankom kort efter til stedet, og her blev de mødt af en nøgen kvinde, der var stærkt forbrændt på underkroppen.

Årsagen til forbrændingen skal findes i, at kvinden gjorde sin lejlighed ren, da der pludselig opstod en eksplosionslignende brand. Den er formentlig opstået på grund af kemikalier, men det vides endnu ikke.

Politiet mener at have svar på det i eftermiddag.

Kvinden blev omgående kørt til Rigshospitalets traumecenter, hvor hun desværre i dag mistede livet.

Læs også

Opfordring til Danmark: Sænk promillegrænsen

 

 

 

Dagens Gossip