Tragisk ulykke: Ung mand død

Foto: Shutterstock

En ung mand er søndag morgen afgået ved døden, efter han blev ramt af et tog på Valby Station.

En ung mand i starten af 20'erne er søndag morgen afgået ved døden. Den unge mand blev ramt af et tog på Valby Station.

Læs også

Moderens hemmelige kodeord reddede 11-årige William fra kidnapper

Det vides endnu ikke, hvordan ulykken konkret er sket, men ifølge B.T. oplyser Københavns Politi, at den unge mand blev erklæret død på stedet.

"Vi får en anmeldelse klokken 04.25 om en ung mand, der er blevet ramt af et tog på Valby Station," siger Jess Voldager, der er vagtchef ved Københavns Politi, til B.T.

Jess Voldager fortæller også, at det bliver betragtet som 'et tragisk uheld'. Derfor tyder det ikke på, at der er foregået noget kriminelt. Han fortæller desuden, at de pårørende til den unge mand er blevet underrettet om den tragiske ulykke.

Til Ekstra Bladet fortæller vagtchef Jess Voldager dersuden, at det endnu for tidligt at sige, hvordan det gik til, at han blev ramt af toget, men at der er intet, der tyder på selvmord.

Københavns Politi har derfor heller intet meldt ud om, hvordan den forfærdelige ulykke er sket. I øjeblikket er de i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder. I denne forbindelse ser de blandt andet nærmere på videoovervågning på stedet.

 

Læs også

Ulykke på svævebane: Han ofrede sit eget liv for at redde turist

B.T. skriver, at der ikke længere er politi på stedet. Derfor er der heller ikke længere problemer med togtrafikken, der kører som normalt.