Tre gange på én dag: Første gang skete det foran Kvickly

Foto: Shutterstock.com.

En 54-årig mand fra Næstved blev mandag sigtet.

Ikke en gang. Ikke to gange. Men hele tre gange på én dag.

Læs også

Dansk sanger akut hentet af ambulance i weekenden

En 54-årig mand fra Næstved blev mandag sigtet ikke mindre end tre gange for blufærdighedskrænkelse. 

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten. 

Første gang blev han sigtet ved middagstid uden for Kvickly i Næstved Midtby, efter han havde blottet sig for flere forbipasserende.  

Ved 17-tiden skete det så igen. Her anmeldte en husejer i Fodby uden for Næstved, at den 54-årige nu stod og blottede sig og tissede i hans have. Politiets patrulje kontaktede den 54-årige og sigtede ham igen for blufærdighedskrænkelse.

En halv time senere var den 54-årige igen på afveje i Fodby. Her anmeldte beboere i samme ejendom, at den 54-årige blottede sig.

Manden virkede psykisk ustabil og påvirket, og politiet valgte derfor at anholde ham og lade ham overnatte i detentionen. Manden blev løsladt til morgen.

Andre sager fra døgnrapporten

En patrulje måtte en tur forbi en adresse i Karrebæksminde. Her fortalte en anmelder ved tre-tiden mandag eftermiddag, at han havde forhindret en meget beruset mand i at køre fra en adressen. Anmelderen fortalte, at mandens bil var parkeret i vejkanten, og manden stod og tissede i det fri.

Da patruljen ankom, afviste den 66-årige at han ville køre i bilen. Han er uden fast bopæl og sover i sin bil. Bilen er uden forsikring og nummerpladerne blev derfor klippet.

En 29-årig mand fra Rødby er sigtet for at have truet en 31-årig mand på livet. Truslen er kulminationen på en månedlang konflikt mellem de to mænd. Ifølge den 31-årige anmelder skyldes konflikten en mindre konfrontation mellem de to i trafikken for en måneds tid siden – og siden er der blandt andet udøvet hærværk mod den 31-åriges bil. Den 29-årige mand blev anholdt og taget med på stationen

Læs også

Vil ikke gå glip af genåbningen: Mikkel har reserveret ALLE borde

 

 

 

 

Dagens Gossip