Vil ikke gå glip af genåbningen: Mikkel har reserveret ALLE borde

Foto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix

Mikkel har fået en smart ide til, hvordan man kan omgås regeringens 30 minutters regel.

I morgen sker det så en stor del af den danske befolkning har ventet på. Restauranter, cafeer, barer og værtshuse må nemlig åbne op igen, og dermed kan danskerne mæske sig i lækker mad eller lidt vådt til ganen.

Læs også

Mand i 70'erne fik vild nyhed: Jeg skal jo sørge for at holde mig i live i 9 år

Det er dog langt fra alle, der ser genåbningen som en kæmpe sejr, for restauranterne og diverse værtshuse er nemlig underlagt strenge krav.

Først og fremmest skal danskerne vise et coronapas, og dernæst skal de også sørge for at have booket et bord mindst 30 minutter før de ankommer. 

Det er mange frustrerede over, og mange kan slet ikke leve op til det, da de ikke har et reservationssystem.

Mikkel har reserveret alle borde

Der er dog måde at komme udenom reglen på. En aarhusiansk bar meddelte forleden, at man kunne lave en reservation hos dem, der ville gælde hele dagen.

Nu er en barejer, Mikkel Bjergsø, dog kommet på en anden smart ide, så folk slet ikke skal reservere bord.

Han er nemlig indehaver Mikkeller, og han kom på den smarte ide, at han bookede alle bordene selv.

Han har således booket alle bordene i sin bar under sit navn, og når der ankommer gæster, skal de blot sige, at de er gæster af Mikkel, og så kan de komme ind uden problemer.

Det er nemlig kun en person, der skal have reserveret et bord, og ikke alle gæsterne, der ankommer. Så hvis du har planlagt at skulle på restaurant med tre af dine venner, så er det kun nødvendigt at du booker et bord til fire personer, og dermed skal dine venner altså ikke selv lave en reservation.

Nu har Mikkel Bjergsø så lavet reservationen i sit navn, og så kan hans ‘gæster’ bare komme forbi, uden at skulle reservere et bord 30 minutter før. Det fortæller Mikkel selv på sin Facebook-profil.

"Venner, vi skal fejre genåbningen! Jeg har booket alle bordene på samtlige Mikkeller lokationer fra åben til luk de næste 14 dage. Hvis I vil joine, skal I bare sige i er med mig/Mikkeller. Så deler jeg gerne en af mine pladser med jer." skriver Mikkel Bjergsø på Facebook.

Hvad mener du om 30 minutters reglen?

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

 

 

Dagens Gossip