Tre unge mænd løb grinende væk efter overfald på 82-årig kræftsyg mand

Emil Ryttergaard

355 uger siden

|

28/09/2017
112
82-årig Ahmet Dobran var aktiv og glad for at rejse, inden han blev overfaldet af tre unge mænd, som brækkede hans ryg. Foto: Met Police
82-årig Ahmet Dobran var aktiv og glad for at rejse, inden han blev overfaldet af tre unge mænd, som brækkede hans ryg. Foto: Met Police
Tre unge mænd morede sig kosteligt under et voldsomt overfald, der efterlod en ældre kræftpatient med en brækket ryg på gaden.

Dagens topnyheder

82-årig Ahmet Dobran var ude at handle i august måned, da han blev udsat for er voldeligt og grufuldt gaderøveri af tre unge mænd, der grinende løb fra gerningsstedet i den østlige del af London. 

Den 82-årige mand pådrog sig en masse skader og faldt til jorden med brækkede tre ryghvirvler. Da den 83-årige mand samtidig lider af både kræft og sygdommen Parkinson, var han et let offer. 

Derfor har politiet i London nu valgt at offentliggøre overvågningsbillederne af de tre formodede gerningsmænd, skriver britiske Metro. 

- Han havde været ude at handle, da han blev overfaldet, og han havde indkøbsposer i begge hænder, hvilket gjorde ham endnu mere sårbar under overfaldet. Og de afstumpede mænd råbte og skreg til ham, mens de overfaldt ham, forklarer ledende efterforsker Sam Bush til den britiske avis Daily Mirror. 

Gerningsmændene stak af med den 82-årige mands guldarmbånd og Longines-ur, inden de løb storgrinende ned ad gaden, som man kan se på overvågningsbillederne. 

Overfaldet skete i Newham i det østlige London 27. august lige før klokken 19.

Ahmed Dobran brækkede ryggen og har været indlagt siden overfaldet i august. Foto: Met Police

Det var disse tre unge mænd, der storgrinende løb fra gerningsstedet efter at have brækket ryggen på den 82-årige mand. Foto: Met Police

Den 82-årige Ahmet Dobran har været sengeliggende siden det voldsomme overfald, og det gør ondt på mandens to børn at se deres far være sengeliggende.

- Vi er rystede over, at nogen kan finde på at gøre sådan noget mod en gammel, forsvarsløs mand. Vores far er ikke indendørstypen, men nu er han tvunget til at tilbringe resten af sit liv indenfor.

- Han plejer at rejse til Cypern for at besøge resten af sin familie. Men det er han ikke længere i stand til at gøre, siger hans to børn, der ønsker at være anonyme, til britiske Metro. 

Sagen har vakt stor vrede i Storbritannien, hvor politiet altså håber, at nogen kan genkende mændene på billederne, så de kan blive straffet for det ondskabsfulde røveri.

Kvinde kørte på landevej i Ringsted, da hun spottede en bil i vejkanten: Så gik alvoren op for hende