Troede han kørte over sten: Kørte bekendt ihjel

Foto: Shutterstock

En 69-årig mand gav en bekendt et lift hjem. Det endte fatalt for passageren.

En 69-årig mand gav mandag en 64-årig mand et lift hjem. Det endte med, at den 64-årige mand blev påkørt og dræbt. Det oplyser Østjyllands Politi i mandagens døgnrapport.

Læs også

DR-kendis smittet med corona

Østjyllands Politi modtog klokken 18.54 en anmeldelse om, at der var sket et alvorligt færdselsuheld i Hammel nordvest for Aarhus.

Østjyllands Politi har oplyst, at de foreløbige undersøgelser har vist, at den 64-årige mand fik et lift hjem af sin bekendte. Ved ankomst på hans bopæl, kører de ind i indkørslen, hvorefter den 64-årige mand stiger ud af bilen.

Den 69-årige fører af bilen har forklaret til politiet, at han troede, at hans bekendte gik hen mod sit hus, efter at være steget ud af bilen. I stedet gik han om bagved bilen, hvilket resulterede i, at han blev ramt af bilen, da den 69-årige satte bilen i bakgear og bakke ud ad indkørslen.

"Ifølge hans forklaring hører han et bump, da han bakker ud. Han tror, at han er kørt ind i en sten, men da han kigger ud, kan han se, at hans bekendte ligger under bilen," fortæller Jannie Lundager, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi til TV2 Østjylland.

Den 64-årige mand blev klemt under bilen, hvor han pådrog sig alvorlige hovedskader. Ambulanceredderne forsøgte at genoplive manden på stedet, men desværre lykkedes dette ikke. Klokken 19.27 blev manden erklæret død.

Efterfølgende ankom en bilinspektør til stedet. Han skulle undersøge, hvordan uheldet var sket. Dernæst blev den 69-årige mand, der havde ført bilen, kørt til Aarhus Universitetshospital, hvor han fik taget en blodprøve.

Læs også

Nyt studie: Næsespray forhindrer coronasmitte

Østjyllands Politi har over for B.T. forklaret, at der på nuværende tidspunkt ikke er yderligere at oplyse i sagen. Sagen er dog endnu ikke lukket, da færdselsuheldet skal undersøges nærmere.

 

Dagens Gossip