Tyveri mod SuperBrugsen gik helt galt: Medarbejder ville stoppe butikstyv, men blev slæbt efter flugtbil

En ansat forsøgte onsdag at stoppe en butikstyv, men det fik alvorlige konsekvenser.

Et butikstyveri på Bornholm udviklede sig onsdag aften højdramatisk, da en medarbejder fra SuperBrugsen forsøgte at stoppe en 51-årig butikstyv.

Klokken var 21.44, da Bornholms Politi modtog en anmeldelse om et røveri i Superbrugsen i Allinge. Det oplyser Ritzau.

Her havde en 51-årig mand havde stjålet et par flasker spiritus fra supermarkedet, men var blevet opdaget af en mandlig ansat i butikken, der staks løb efter butikstyven for at stoppe ham.

Læs også

Helvede venter ukendte gerningsmænd: Forsøgte at stjæle fra kirkebøsse

Den 51-årige mand nåede dog ud til sin bil, som han fik sat sig ind i og startet, men det fik ikke den heltemodige medarbejder til at afblæse jagten.

- Gerningsmanden forsøger at flygte i bil. Og det forsøger den ansatte at forhindre, siger Thomas Kluczewicz fra Bornholms Politi og fortsætter:

- Det ender med, at den ansatte kommer til at sidde fast i siden af bilen. Og fordi gerningsmanden gasser op, bliver den ansatte slæbt afsted efter bilen, fortæller han.

Læs også

Indbrudstyv begår kæmpe brøler: Da politiet opdagede dette, vidste de straks, hvem de skulle ringe til

Det resulterede i, at den uheldige butiksansatte blev derefter slæbt mindst 150 meter hen ad vejen, inden det lykkes ham at slippe fri, hvorefter den 51-årige kørte væk med sine tyvekoster.

Det er endnu uklart, hvordan det lykkes medarbejderen at sidde fast i bilen, men man gætter på, at han enten han selv taget fat og klamret sig til køretøjet, eller at han har siddet fast på en anden vis.

Ikke længe efter tyveriet - der nåede at udvikle sig til at røveri - lykkedes det politiet at lokalisere gerningsmanden på en adresse, hvor man også stødte på en 35-årig kvinde.

Læs også

Politiet advarer mod truende onani-mail: ‘Man bør slette den’

Begge personer blev anholdt og sigtet for røveri, da man vurderer, at kvinden kan havde været involveret eller har tilskyndet til røveriet. Det skal efterforskningen nu klargøre. Den 51-årige mand vil torsdag yderligere blive sigtet for flugt fra færdselsuheld og for at bringe andres liv i fare.

Tilbage sidder en chokeret butiksansat, der dog slap nogenlunde uskadt fra oplevelsen.

- Den ansatte er selvfølgelig meget chokeret, men han er umiddelbart sluppet uden større skader, fortæller Thomas Kluczewicz.

Læs også

Fem minutter i fuld: Nyt armbånd slår alarm, når du bliver for beruset

- Efter omstændighederne har han det godt nok, men vi har talt med hans arbejdsgiver, og han bliver tilbudt psykologhjælp efter hændelsen.

Politiet undersøger, om der også findes grund til at rejse sigtelser for andre forhold.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip