Fem minutter i fuld: Nyt armbånd slår alarm, når du bliver for beruset

Foto: Milo Sensors

En nyt armbånd giver dig mulighed for at følge med i, hvor meget du drikker og hvor fuld, du er.

Hvis du tilhører dem, der godt kan lide at få én for meget over tørsten og altid har svært ved at vide, hvornår du skal holde inde med at drikke, så er der nu godt nyt på vej.

Teknologivirksomheden Milo Sensors arbejder netop nu på armbåndet ‘Proof', der er ideelt til alle dem, der gerne vil kunne følge med i deres alkoholindtag. Det skriver Mashable.

Det smarte armbånd kan nemlig måle en persons alkoholprocent ved at aflæse kemikalierne i brugerens krop gennem den sved, som kommer i kontakt med armbåndets censorer, der sidder bag på armbåndet.

Foto: Milo Sensors

 Dermed giver det diskrete armbånd dig mulighed for at holde øje med dit alkoholforbrug og stoppe i tide, inden du begynder at danse på borderne og ikke er i stand til at huske det dagen efter.

Den smarte teknik er skruet således sammen, så armbåndet er forbundet til din smartphone via en app, og dermed kan du hele tiden følge med i din brandert via din telefon.

Foto: Milo Sensors

Via appen kan du blandt andet se, hvornår du skal stoppe med at drikke, hvis du ønsker at være ædru på et bestemt tidspunkt dagen efter, hvilket er rigtig smart, når du er i byen dagen før svigermors store fødselsdag.

Samtidig kan ‘Proof’ også fortælle dig i hvilket tempo, du bør drikke, hvis du skal holde dig oprejst en hel aften i nattelivet.

Læs også

Nygift par nyder deres bryllup: Pludselig kigger de op og går i panik

Hvis du allerede nu har fundet dine sko frem i bestræbelserne på at løbe ud og købe det smarte armbånd, så tøv en kende. Der er nemlig lige den hage ved det hele, at ‘Proof’ ikke er fremstillet endnu.

Alkohol-armbåndet skulle ellers have været på markedet allerede sidste år, men blev af uvisse årsager forsinket. Dermed arbejder man stadig på at finpudse armbåndet, så det kan sættes i produktion.

Foto: Milo Sensors

På virksomhedens hjemmeside kan man dog skrive sig på venteliste til at købe ‘Proof’, så snart det kommer på markedet.

Armbåndet ventes at koste i nærheden af 100 dollars, hvilket svarer til cirka 630 kroner.

 

Dagens Gossip