Udvist af Danmark på grund af underbukser

Foto: Ritzau/Scanpix

En 27-årig rumænsk mand skal snart forlade Danmark, efter at han stjal en masse underbukser fra en Netto-butik i søndags.

Man hører af og til om de meste mærkelige ting, der bliver stjålet fra butikkerne, men det er nok de færreste, der ville have en plet på straffeattesten for at have stjålet underbukser.

Særligt med tanke på, at det ikke var underbukser af mærkevare, men underbukser fra den lokale Netto.

Læs også

Endnu et smart corona-tiltag i danske supermarkeder

Det var tilfældet søndag eftermiddag, hvor en 27-årig rumænsk mand blev anholdt fordi, at han havde stjålet 17 par underbukser i Netto i Ballerup til en samlet værdi af 1.500 kroner.

Ifølge senioranklager i Københavns Vestegns Politi, Cecilie Bak, så var manden stofmisbruger, og havde ikke selv råd til dem.

“Han erkendte det hele og forklarede, at han stjal bokser-shortsene for at sælge dem videre. Han er heroin-misbruger og manglede penge,” fortæller hun ifølge Ekstra Bladet.

Sendes hjem til Rumænien

Den 27-årige mand er til dagligt hjemløs, og han har overnattet på det såkaldte ‘Mændenes Hjem’ på Istedgade i København, siden han kom til landet i 2018.

Den unge rumæner får dog ikke lov til at blive i Danmark meget længe endnu, for når han har afsonet sine 14 dages fængsel for butikstyveri, vil han blive udvist af landet, og han vil ikke kunne rejse tilbage til Danmark før marts 2024.

Årsagen til den hårde straf skyldes, at man tidligere har været dømt for butikstyveri to gange. Derfor valgte man at statuere et eksempel.

Læs også

Danskerne hylder og griner af Peters corona-sang

 

 

Dagens Gossip