Ung mand i Tesla ville flygte fra politiet: Det endte helt galt

Foto: Presse-fotos

En ung mand forsøgte at flygte fra politiet i en lynhurtig Tesla. Flugtforsøget endte dog helt galt.

Tidligt mandag morgen fik betjente fra Københavns Politi øje på en hvid Tesla, som de gerne ville tale med føreren af.

Læs også

Tragisk busulykke: 22 personer døde

Derfor besluttede de sig for, at de ville bringe den til standsning, så de kunne udføre et rutinetjek ved Øster Voldgade Indre By i København.

Til Ekstra Bladet fortæller Thomas Hjermind, der er vagtchef ved Københavns Politi, at føreren af den hvide Tesla Model 3 valgte ikke at efterkomme deres anvisninger. I stedet satte han farten op i den hurtige elbil.

Foto: Presse-fotos

Det var dog en ganske kort flugt fra politiet, da han efter kort tids eftersættelse endte med at miste kontrollen over bilen, hvilket resulterer i, at han forulykker.

"Han forulykker, og så rammer han en parkeret bil, et skilt og til sidst rammer han ind i en husmur," fortæller Thomas Hjermind.

Også på det sociale medie Twitter har Københavns Politi oplyst omkring ulykken. Her skriver de blandt andet, at ulykken skete ved høj hastighed.

"Vi arbejder pt. ved krydset Øster Voldgade / Delfingade, hvor et køretøj efter en kort eftersættelse i meget høj hastighed er forulykket. 1 person er anholdt. Lettere tilskadekommen. Vejen er åben for trafik i lav hastighed," skriver Københavns Politi.

Foto: Presse-fotos

Efter sigende blev flere beboere vækket af den voldsomme ulykke, hvor chaufføren kørte ind i en parkeret bil og nogle skilte og til slut rammer en mur, der blandt andet medførte, at den hvide Tesla Model 3 tabte flere af sine hjul.

Ifølge Københavns Politi har den unge mand, der er fra 1995, kun pådraget sig mindre skader, som han er blevet kørt på hospitalet for at få undersøgt.

"Vi har foretaget anholdelse af ham, og så i sådan nogle sager her bliver der også taget en blodprøve på pågældende," siger vagtchef Thomas Hjermind til B.T.

Foto: Presse-fotos

Hertil oplyses det, at chaufføren vil blive afhørt, ligesom en bilinspektør på stedet, hvor han er i færd med at lave en række tekniske undersøgelser. Der var ingen andre, der kom til skade i forbindelse med eftersættelsen.

Læs også

Trick går viralt: Du har spist Toblerone forkert hele dit liv

 

Dagens Gossip