Ung mand knaldet af fotovogn med 236 km/t - stoppede for at spørge om sin fart

Han kørte forbi fotovognen med 236 kiloemeter i timen.

En 21-årig mand havde fart på, da han blev blitzet af en fotovogn med 236 kilometer i timen på Holbækmotorvejen. Han vendte efterfølgende om for at spørge politiet om sin fart.

En fotovogn ved Arnakke-rastepladsen på Holbækmotorvejen fangede torsdag en ung mand, der havde så meget fart på, at politiet nærmest aldrig har oplevet noget så vanvittigt. 

En 21-årig mand kørte forbi fotovognen med 236 kilometer i timen på en strækning, hvor det er tilladt at køre 110 kilometer i timen. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. 

Det var ikke første gang den dag, at politiet var i kontakt med den unge mand, som kommer fra Høng i Vestsjælland. Det skriver eb.dk.

En time inden vanvidskørslen var han blevet standset af en patrulje i Holbæk, fordi han havde kørt 'lidt for frisk', men da der ikke var tale om en decideret lovovertrædelse på daværende tidspunkt, lod de ham køre videre.

Læs også

Hun har aldrig set sin kæreste med kort hår - da lokkerne ryger, kan hun ikke holde fingrene fra ham

Og det gjorde han så - tilsyneladende med speederen helt i bund. Han havde åbenbart ikke ladet sig skræmme af den løftede pegefinger.

Da en patrulje senere fik besked om, at en bilist var blevet blitzet på Holbækmotorvejen med 236 kilometer i timen, kørte de ud til fotovognen for at tjekke, om der mon var tale om den samme unge mand, som var blevet standset i Holbæk tidligere på dagen. Og det var sørme ham. 

Men pludselig fik betjentene endnu en overraskelse:

- Mens de er ved at kigge billederne igennem ved ATK-bilen (fotovognen, red.), kommer den 21-årige selv trillende ind på rastepladsen. Han har jo formentlig opdaget, at han er blevet blitzet, og så er han vendt rundt for at få stillet sin nysgerrighed på, hvor hurtigt han kørte, siger Martin Bjerregaard til eb.dk.

Læs også

Hun går til lægen med klamt udslæt på låret - havde aldrig drømt om, hvor slemt det var

Den fartglade unge mand ville altså bare lige af nysgerrighed vide, hvor hurtigt han havde formået at køre på strækningen.

Han blev straks anholdt og sigtet for at køre for stærkt, og politiet inddrog hans førerret på stedet, så han måtte få en anden til at køre bilen væk fra rastepladsen.

Han kan nu se frem til et strafferetligt efterspil.

 

Dagens Gossip