Ung studine forsvandt under stor mystik for 5 år siden: Nu kan sagen være opklaret

Efter en bytur i juni 2011 forsvandt den 20-årige sporløst. Nu er der afgørende nyt i sagen.

Aftenen begyndte som enhver anden fest for studerende. De drak tæt til en forfest, før de gik på bar. Dagen efter var Lauren Spierer fra Bloomington i Indiana sporløst forsvundet.

I fem år har hendes forsvinden været et mysterium, men nu er der nyt i sagen. Det skriver The Daily Star

Den smukke, unge studine blev fanget af overvågningskameraer, da hun den skæbnesvangre sommernat gik ind på en sportsbar kort før klokken 2. Hun var åbenlyst meget beruset. Da hun gik en halv time senere, glemte hun sine sko og sin telefon på baren.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hun gik tilbage til et lejlighedskompleks med en medstuderende, Corey Rossman. Han endte på vejen i et slagsmål med en gruppe andre studerende og blev slået. Derefter forlod de bygningen og tog hjem til ham omkring klokken 3.

Her begyndte Lauren Spierers ven at kaste op. Han gik i seng og efterlod hende med sin sambo. De to gik sammen ind til en nabo. Den 20-årige kvinde ville blive ved med at drikke.

Læs også

Her slår det klik for Thomas i Elgiganten: 'Tror du jeg leverer en printer tilbage uden fejl?!’

Da de ikke kunne overtale hende til at blive og overnatte på sofaen, lod de hende gå. Det var sidste gang, hun blev set i live.

Kæmpe eftersøgning gav intet resultat
Da det gik op for folk, at Lauren Spierer var forsvundet, blev der iværksat en stor eftersøgning. Politiet efterforskede sagen, men der var ingen spor efter kvinden.

Hendes to venner blev hurtigt udelukket som mistænkte. Det efterlod politiet med sparsomme spor at gå efter.

Læs også

Mand går på toilettet på kaffebar: Da han kigger op i loftet, trækker han straks bukserne op

Faktisk kom der først et gennembrud i sagen, da den 20-åriges forældre hyrede en privatdetektiv. Han hørte en tidligere studerende - som nu sad i fængsel - havde tilstået til en medfange at have haft en rolle i Lauren Spierers forsvinden. Da han blev afhørt, nægtede han dog pure.

Nu er der fem år senere endelig udsigt til at få svar på det centrale spørgsmål: Hvordan forsvandt den 20-årige Lauren Spierer?

Chris Hansen, som er vært på programmet To Catch A Predator, som jagter pædofile og seksualforbrydere, har dedikeret et program til kvindens forsvinden. Han stiller spørgsmålet, om Daniel Messel er ansvarlig.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den sommer, hvor hun forsvandt, borede han nemlig i byen. Her blev han fundet skyldig i at banke den 22-årige Hannah Wilson til døde. Han blev idømt 80 års fængsel.

Mordet på Hannah Wilson bærer skræmmende sammenligning med den aften, hvor Lauren Spierer forsvandt. Hun havde også været ude at feste og satte sig - meget fuld - ind i en taxa ud for den samme bar, hvor Lauren Spierer havde festet.

Morgenen efter fandt Hannah Wilsons sambo hendes telefon og taske på hendes værelse, men der var intet spor af den 22-årige. Hendes lig blev fundet forslået og blodigt på en mark.

Læs også

Mor blev kvalt i sandwich og døde - alle troede hun jokede og hjalp derfor ikke

Nu undersøger politiet, om Daniel Messel også havde en finger med i spillet i forbindelse med Lauren Spierers forsvinden. Hvis efterforskningen giver svar, vil det stoppe et halvt årtis søgen efter en forklaring.

 

Dagens Gossip