Mor blev kvalt i sandwich og døde - alle troede hun jokede og hjalp derfor ikke

Ida Veiden Brakstad

399 uger siden

|

24/11/2016
Viralt
Tina Ferchal og hendes søn, Daniel Bailey. Foto: Privat
Tina Ferchal og hendes søn, Daniel Bailey. Foto: Privat
Da indstå, at det ikke var for sjov, var det allerede for sent.

Dagens topnyheder

Den 44-årige mor fik hjertestop og en fatal hjerneskade, efter at have fået en mundfuld sandwich galt i halsen. Det skriver The Mirror

Den tragiske hændelse fandt sted i en vinbar i den engelske by Burslem. Tina Ferchal, også kendt under navnet Martine Bailey, fik et lift af sin søster, Dominique Moult, og søsterens ægtemand. Sammen kørte de hen til vinbaren, hvor tragedien senere skete.

Søsteren fortæller, at der var rigtig god stemning i bilen, og da de kom frem til vinbaren, Dominque's Wine Bar, gik Tina Ferchal ovenpå for at forsyne sig fra buffeten. Da hun så kom gående ned ad trappen igen, lagde Dominique Moult mærke til, at noget var anderledes ved søsteren.

-Hun kom gående frem til baren, hvor jeg stod. Jeg lagde en arm omkring hende, og hun forsøgte at fortælle mig noget, men der kom ingen ord ud, siger søsteren til The Mirror.

Dominique Moult troede først, at søsteren bare jokede. Og da hun indså, at dette ikke var tilfælde, var det allerede for sent.

-Hun så meget forvirret ud, men hun virkede ikke bange. Vi satte hende i en stol, men hendes ansigt og arme faldt sammen og vi forstod, at hun havde fået et hjerteanfald.

Ambulancepersonale blev tilkaldt og de forsøgte at få hendes luftrør til at åbne sig igen. Men lægerne måtte konkludere, at kvælningen havde forårsaget hjertestands og hjerneskade på grund af manglende tilførsel af ilt.

Den vellidte 44-årige kvinde blev konstateret død på Royal Stoke University Hospital den 28. februar i år.

Retsmedicineren har slået fast, at dødsfaldet skyldtes en forfærdelig ulykke.

-Tina blev kvalt i en sandwich, hvilket forårsaget hjertestop og en fatal hjerneskade, som hun så døde af, siger retsmediciner, David James til The Mirror.

Venner og familie beskriver Tina Ferchal som en kærlig og smuk kvinde, som levede livet fuldt ud, og som vil blive dybt savnet.

Hendes 25-årige søn, Daniel Bailey, fortæller, at hans mor var hans bedste ven, og at tabet af hende har efterladt et stort hul i hans hjerte.