Unge kærester fundet døde i mystisk sag: Familien undrede sig, da de ikke kom i skole

Ane Sørensen

402 uger siden

|

03/11/2016
112
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Udadtil virkede Annika og hendes 16-årige kæreste som det perfekte par. Men få timer efter, de havde delt kærlige billeder på Facebook, blev de begge fundet døde.

Dagens topnyheder

Tirsdag blev et ungt kærestepar fundet døde i den amerikanske stat Pennsylvania. Familiemedlemmer hævder, at det drejer sig om Annika Monique og 16-årige Brenden Shipman.

Det skriver Daily Mail. 

Det er dog ikke blevet bekræftet af de amerikanske myndigheder endnu.

De to var ikke mødt i skole, og derfor havde familie og venner søgt efter dem. Omkring klokken 16 blev de fundet sammen i en parkeret bil. Begge havde skudsår på kroppen og blev erklæret døde på stedet.

Foto: Facebook

Timer inden deres død delte parret hver sin selfie på det sociale medie Facebook, på begge billederne var de sammen. Parret havde efter sigende været kærester siden april 2016.

Alt skulle ifølge en lokal retsmediciner tyde på, at Annika Monique og Brenden Shipman selv har taget deres liv. Ifølge politiet blev der fundet en pistol på stedet, men de har ikke ønsket at oplyse nærmere.

Ingen forstår, hvorfor det unge kærestepar skulle have ønsket at tage livet af sig selv. 

En ven af familien skulle have startet en indsamling i håb om at hjælpe Brenden Shipmams familie med at betale for hans begravelse.