Unge kastede en flaske mod Martin: Da han vendte sig om, gik det helt galt

Den 31-årige familiefar Martin var på vej hjem fra et polterabend, da han kom forbi Nørreport. Her stod en gruppe unge mænd. Den ene af dem kastede en tom flaske spiritus mod Martin. Han vendte sig om og sparkede den tilbage mod de unge. Det fortryder han nu.

- Jeg er i chok. Jeg er fuldstændig mundlam! At man uprovokeret kan gå hen og tæske en mand (min bror) uden grund og så endda seks mod en også med kampsport! Jeg håber inderligt, at I melder jer selv!

Sådan skriver den 31-årige Martins søster på Facebook i et opslag, der i skrivende stund er delt knap 10.000 gange. I opslaget søger hun vidner til overfaldet, der skete ved Nørreport Station i København.

Ifølge TV2 Lorry, der også har talt med et vidne til episoden, eskalerede det hurtigt. 

Martin var natten mellem lørdag og søndag på vej hjem til sin forlovede og tre børn efter et polterabend. På Nørreport Station kom han i kontakt med seks unge mænd. Ifølge vidnet kastede en af de unge mænd en tom “Gajol”-flaske mod Martin.

Martin vendte sig derefter om og sparkede flasken væk. Derefter begyndte overfaldet. En fra gruppen af de unge mænd løb hen imod ham, og de begyndte at skændes. Flere fra gruppen kom hen til Martin, og de unge begyndte at blive aggressive.

Læs også

Celina ville hjælpe unge mænd med at finde vej: Fik knytnæve lige i ansigtet

Den 31-årige blev sparket i maven og ryggen. Et slag i hovedet slog ham bevidstløs. Vidnet, der ikke turde blande sig i episoden af frygt for at få samme tur, gik efterfølgende hen og hjalp Martin.

Martins forlovede blev bekymret, da han ikke var kommet hjem lidt i klokken seks søndag morgen. Hun fik fat i ham i telefonen og bad ham tage en taxa. De mødtes og kørte sammen til Gentofte Hospital.

Efterfølgende blev overfaldet anmeldt.

Med Martins søsters opslag på Facebook håber hun og den voldsramte bror, at flere vidner i sagen vil melde sig.

Læs også

- Jeg vil meget gerne bede alle mine venner og bekendte på facebook om at dele mit opslag, så det kan komme ud. Der er muligvis nogle ekstra vidner, som vi meget gerne ville have fat i, lyder det fra søsteren.

Se hendes opslag nedenfor.

 

 

Dagens Gossip