Politiet vil holde øje med danskerne disse steder

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Når varmen trænger sig på, er der mange danskere, der søger de samme steder hen. Det er politiet klar over, og derfor vil de holde særligt øje med visse steder i denne uge.

I går meldte rigspolitiet ud, at de ville være at finde flere steder på vejene i disse dage, hvor de særligt vil holde øje med cyklister og knallerter.

I dag er meldingen en anden fra politiet, som i løbet af de kommende dage kommer til at holde udkig ved nogle af de steder, hvor danskerne søger hen, når det bliver varmt.

Læs også

Mette Frederiksen til danskerne: Håber du vil læse dette

I løbet af de kommende par dage vil temperaturen nemlig stige til over 20 grader, og det vil få mange danskere til at søge mod stranden

Senest da der var godt vejr, var der lidt for mange danskere der samlede sig, uden at de holdte nok afstand, og det resulterede i, at der kom et opholdsforbud på Islands Brygge.

Nu er politiet så klar til at holde øje igen, og B.T har fået fortalt, hvor de kommer til at holde øje.

Her vil de holde øje

Politiet vil særligt holde øje med Amager Strandpark og Kastrup Strandpark. Derudover holder de også øje med Islands Brygge, Kongens Have, Gøteborg Plads og Dronning Louises Bro.

Resten af landet vil der også blive holdt øje med danskerne ved steder, hvor de yndes at samles i godt vejr, men her sættes der dog ikke navn på stederne.

Ifølge rigspolitichef Thorkild Fogde, så er det særligt de unge mennesker, der har svært ved at efterleve reglerne.

“De unge har været underlagt coronarestriktioner på nu tredje måned, og det er mere udfordrende for de unge end for de ældre, da de har mere socialt liv. Det slider på dem med de her restriktioner,” fortæller han til B.T.

Læs også

Stor fejl af Statens Serum Institut

 

 

Dagens Gossip