Voldsom ulykke: Storebæltsbroen er lukket

Foto: Shutterstock

Storebæltsbroen er lukket som følge af en voldsom trafikulykke.

Det er ikke muligt at køre over Storebæltsbroen i retning af Sjælland, da broen er blevet midlertidigt lukket.

Læs også

DMI advarer: Det varer indtil sent i aften

Sådan lyder det fra Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi i et opslag på det sociale medie Twitter.

Her lyder det også, at det er et uheld, der er sket ved betalingsanlægget på broen, der har ført til, at man har været nødt til at lukke ned for færdsel i retning af Sjælland.

Det vides ikke, hvor lang tid broen kommer til at være lukket. Den eneste melding fra Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi er, at broen vil være lukket ned i ubestemt tid.

"Storebæltsbroen LUKKES i retning mod Sjælland. På grund af færdselsuheld ved betalingsanlægget, lukkes alt trafik mod Sjælland. Pt ukendt tidshorisont," skriver Sydsjællands- og Lollands Falsters Politi på Twitter.

Konkret er der tale om, at en bil er kommet kørende hen mod betalingsanlægget med høj fart. Her har den ramt en anden bil, som den har kilet sig ind under.

"Der er kommet en bil fra Fyn siden af, som har ramt en bil ved betalingsanlægget i meget høj fart og har kilet sig ind under den stilstående bil," fortæller Lars Delholt, der er vagtchef hos Sydsjællands Politi, til B.T.

Ekstra Bladet skriver desuden, at de har fået tilsendt billeder fra en person på stedet, der viser, at der er ankommet både en lægehelikopter, minimum tre ambulancer samt to beredskabsbiler.

Der har endnu ikke været nogen meldinger om hverken tilskadekomne eller dødsfald. Det vides derfor ikke, hvad omfanget af den voldsomme ulykke er.

Læs også

Fejrer nyt hitsang: Britney Spears smider alt tøjet

Ifølge Lars Delholt kan det dog ikke udelukkes, at det kan være alvorligt, da der – som sagt – er tale om en bil, der har påkørt en anden bil i høj fart, og herefter er blevet kilet ind under den.

 

Dagens Gossip