Politiet måtte træde til: Skulle stoppe kæmpe omgang 'gemmeleg' i Ikea

Ikea er et populært sted at lege gemmeleg, men det går altså ikke, når mere end 2.000 mennesker tilmelder sig et event. Det fandt deltagerne ud af, da politiet blev tilkaldt for at stoppe legen.

Events på Facebook har det med at kunne stikke af. Det så man blandt andet, da millioner af personer tilmeldte sig begivenheden ‘Raid Area 51’ som i bund og grund var et for sjov event, hvor folk skulle storme Area 51 i USA.

Nu er det så et nyt event, der har fået massiv omtale på de sociale medier, og det har fået politiet til at reagere. 

I den skotske by Glasgow ligger der nemlig en Ikea, og den havde flere tusinde personer tænkt sig at lege gemmeleg i. Sådan stod det hvert fald beskrevet på Facebook, hvor mere end 2.000 mennesker havde trykket deltager.

Læs også

Planlæg din ferie nu: Næste år kommer du til at mangle feriedage

I Danmark har der også for år tilbage været lignende events, som blot var en ‘joke’ men i Skotland var det således seriøst. Politiet blev nemlig tilkaldt, da flere personer var mødt op i Ikea og begyndte at gemme sig i skabe, køleskabe og under senge.

Vi skal tilbyde et sikkert og afslappende miljø

Desværre så går det altså ikke at lege gemmeleg i Ikea, selvom det umiddelbart er et af de mest optimale steder, man overhovedet kan lege det.

“Vi var opmærksomme på et uofficielt gemmelegs-event på Facebook, som skulle afholdes i vores butik, så vi bad det lokale politi om hjælpe,” fortæller Rob Cooper, der er bestyrer i Ikea Glasgow ifølge LadBible.

Rob Cooper har dog forståelse for, at Ikea er et ideelt sted for legebørn, men det går altså ikke.

“Selvom vi forstår, at det kan være appellerende at lege i nogle af vores butikker, så er det ikke noget vi tillader, da vi stræber efter at tilbyde et sikkert og afslappende miljø for vores kunder,” fortæller han.

På selve eventet begyndte folk at skrive, at politiet var mødt op, og begyndte at smide folk ud, som ikke var i Ikea med det formål at handle møbler til boligen.

Læs også

Sådan undgår du store husedderkopper i dit hjem

 

Dagens Gossip