Voldtægtsoffer tørrede sit eget blod af på 18-årig overfaldsmand for at få ham til at stoppe

Forfærdeligt.

Et 58-årigt voldtægtsoffer tørrede sit eget blod af i overfaldsmanden for at vise ham, hvor voldsomt et overgreb han begik.

Kvinden, som er fra England, blev overfaldet af en fremmed, mens hun var ude og lufte sin hund.

Overfaldsmanden er den 18-årige Jack Walker, som har indrømmet overfaldet og voldtægten, skriver det engelske medie News and Star.

I starten forsøgte han at benægte, men bevisbyrden imod ham var overvældende, blandt andet på grund af det blod, som offeret havde smurt på ham.

Det blodige overfald fandt sted i juli, hvor den unge mand opsøgte den 58-årige, rev fat i hendes hår, tvang hende ned på jorden og voldtog hende.

Han truede med at stikke hende til døde, hvis hun ikke, gjorde som han ønskede.

Læs også

Mors værste mareridt: Lod lille datter og søn være alene i badekarret i kort tid

Folkene, som har efterforsket sagen, siger, at offeret har været meget modigt, og at det er hendes handlinger, som har været med til at fælde teenageren.

De mener, at man skal tage denne forbrydelse som et tegn på, at denne unge mand er et alvorligt tilfælde af en sexforbryder.

Jack walker er klart en ekstremt farlig mand, som i dag er blevet taget væk fra gaderne i en betragtelig rum tid, så han ikke længere udgør en trussel mod kvinder, siger anklager Isla Chilton.

Teenageren siger selv, at han er frastødt over sine handlinger. han er nu dømt til at skulle 11 år i fængsel, hvoraf han minimum skal sidde inde i to tredjedele af tiden.

 

Dagens Gossip