Yderligere to fundet døde i togulykken

Foto: Shutterstock.com

Politiet har fundet yderligere to personer, der er omkommet i forbindelse med togulykken på Storebæltsbroen i går morges.

I går skete en af de større ulykker på dansk grund i løbet af nyere tid, da et lyntog fra DSB kolliderede med en lastbiltrailer fra et godstog. Lyntoget måtte foretage et kraftigt nødstop midt på Storebæltsbroen, hvor det i første gang kom frem, at otte personer var blevet lettere såret.

Sidenhen lød det, at flere personer var afgået ved døden, og DSB bekræftede i går, at seks personer var omkommet i ulykken. Dødstallet er dog fortsat med at stige i løbet af natten, og Fyns Politi fortæller på et pressemøde, at der nu er tale om i alt otte omkomne.

”Første dele af undersøgelsen foregik under svære vilkår på grund af vind og vejr samt et tog med meget svære skader. Det var vanskeligere end som så at komme ind i alle afkroge. Desværre har vores undersøgelser vist, at der er yderligere to døde,” fortæller Lars Bræmhøj fra Fyns Politi ifølge TV2.

Ikke alle otte er blevet identificeret

Fem kvinder og tre mænd mistede livet i togulykken på Storebæltsbroen, men kun fire af personerne har de kunne identificere via DNA og tandkort.

"Vi arbejder så hurtigt, vi kan, for at få dem identificeret. Vi gør det under forholdsvist svære vilkår. Vi benytter tandkort og DNA, da nogle af dem er meget svært tilskadekomne. Vi er der nu, hvor vi er ret sikre på fire af dem,” fortæller Lars Bræmhøj.

Selvom politiet endnu ikke identificeret alle otte via DNA, så har de fået fat i pårørende til de otte forulykkede, der har været meldt savnet siden i går.

I alt blev 16 personer sendt til Odense Universitetshospital, og her er alle pånær to personer blevet udskrevet.

Efter ulykken valgte man helt at lukke for Storebæltsbroen for både biler og tog, men i formiddags kørte det krydsede det første DSB-tog igen broen, som det første efter ulykken.

 

Læs også

Flere personer omkommet i togulykke på Storebæltsbroen

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip