Perfekt til sommerens fester!
Lige nu læser andre
Opdateret: Vi er siden publiceringen af artiklen blevet gjort opmærksom på, at bobleplast ikke er godkendt til brug i forbindelse med fødevarer. Der findes dog særligt bobleplast, der kan benyttes til lige præcis madlavning, og derfor vil dette skulle bruges her.
Fødselsdage, skoleafslutninger og bare almindelig hygge. En kage gør gode stunder bedre.
Med dette trick kan du oven i købet kreere én, som får dig til at virke som en ægte konditor.
Du skal bruge en færdig kage, 200 gram chokolade og bobleplast.
Læs også
Sådan gør du:
Bræk chokoladen i mindre stykker, læg det i en skål og varm det i mikroovnen indtil det er smeltet. Rør rundt, så massen er jævn.

Vikl bobleplasten omkring kagen, så du kan se, hvor meget du skal bruge.

Læg bobleplasten med boble-siden opad på et bord. Hæld chokoladen ud over hele plaststykket.

Lad chokoladen størkne i 10 minutter ved stuetemperatur.

Vikl bobleplasten med chokoladen inderst omkring kagen.

Vent yderligere 10 minutter og fjern så bobleplasten.

Dekorér eventuelt kagen med lidt frugt. Så ser den virkelig smuk og professionel ud.

Vil du gerne have en mere uddybende forklaring?
Så kan du se videoen herunder: