En mand blev helt og aldeles forbløffet, da han opdagede sin kones usædvanlige spisevane – og han begyndte straks at spekulere på, om andre mon gør det samme.
Lige nu læser andre
De fleste ved, at fem portioner frugt og grønt dagligt er en vigtig del af en sund og balanceret kost, men denne mands kone tog sit indtag af frugt til et overraskende niveau, som efterlod ham helt målløs.
I sin vantro delte han oplevelsen på Reddit, hvor der ifølge Daily Record blev taget godt imod opslaget, da det lagde op til debat.
“Jeg fangede lige min kone i at spise en hel kiwi. Med skræl. Som var det et æble. Har nogen set dette før, eller skal jeg være bekymret?” spurgte han chokeret.
Ifølge eksperterne fra Holland & Barrett er der dog intet mærkeligt i at spise en kiwi med skræl – faktisk fremhæver de, at det har overraskende sundhedsfordele.
“Kiwi er lækker, eksotisk og en af de sundeste frugter, du kan spise. Men det, du måske ikke vidste, er, at du også kan spise skrællen. Faktisk indeholder skrællen en højere koncentration af antioxidanter end selve frugtkødet,” siger de.
Læs også
Den syrlige overflade er ikke kun fyldt med næringsstoffer, men indeholder faktisk også en imponerende mængde E-vitamin, som er godt for huden, samtidig med at den er rig på fibre.
Hvis du bliver afskrækket af den ‘behårede’ tekstur, anbefaler eksperterne hos Holland & Barrett at ‘bruge et rent håndklæde, en grøntsagsbørste eller en ske til forsigtigt at skrabe den’. Når du skal spise den, kan du enten ‘bide i den’ eller ‘skære den ud i både som et æble’.
“Spis-kiwi-med-skræl-holdet, rejs jer,” skrev en bruger som svar til opslaget på Reddit, hvortil en anden svarede: “Jeg har fundet mine mennesker.”
“Jeg reagerede præcis på samme måde, da jeg så min partner spise en kiwi med skræl. Men han overtalte mig til at prøve – og nu spiser jeg også kiwi med skræl. Jeg skyller den bare og tørrer den, så forsvinder de løse hår,” skrev en tredje.
“Undskyld, men kiwiskræl er fantastisk,” lød det fra en fjerde, mens en femte skrev: “Prøv dem i skiver med skræl – skrællen er lidt citrusagtig og en sprød kontrast til det bløde, søde frugtkød.”
Læs også
“Det er dér, alle fibrene er,” skrev en sjette, der åbenlyst også mente, at kiwi skulle spises med skræl.