Husk at personskade kan have store konsekvenser

07/02/2023 13:13

Valdemar Lind

Sponseret indhold
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Annoncørbetalt indhold Når uheldet er ude, er det vigtigt, at man tidligt i forløbet er klar over de konsekvenser en ulykke og personskade kan have. Bliver man påkørt i bil, kørt ned på cykelstien eller er udsat for andre ulykker kommer man som person nemt til at tale skaden ned. Det betyder, at man oplyser på skadestuen, at det ikke gør så ondt, som det måske gør, eller at man helt glemmer at oplyse om små smerter. Andre melder sig klar til arbejde, før man er klar. Det er alle ting, som kan gøre det vanskeligere at opnå at erstatning for personskaden senere hen. Vær ærlig om din skade Når du er kommet til skade, er det vigtigt, du er ærlig overfor alle omkring dine smerter og gener. Selvom vi gerne vil fremstå stærke er det en egenskab, som kan skade os efterfølgende. For oplyses lægen om, at man ikke har ondt – så bliver det skrevet i journalen og derefter bliver det svært at dokumentere, at man rent faktisk havde ondt. Professionel hjælp er altid værd at overveje Er du udsat for en personskade ,ulykke eller lignende, er det altid en god idé at tage en indledende samtale med en advokat for at høre deres mening om hvorvidt du bør have assistance i forbindelse med sagen – hvilket næsten altid er tilfældet. For din advokat fungerer ikke kun som din juridisk ekspert, men også som din støtte. Advokaten overtager kommunikationen og sørger for at modpartens forsikring får de oplysninger, de har krav på. Ansvarlige modparter skal endda godtgøre dig helt eller delvise advokatudgifter. Så ved at have en advokat, sørger du for at øge dine muligheder for at få den erstatning du har krav på, og selvom du helst er ulykken foruden, så vil erstatningen gøre det efterfølgende forløb nemmere for dig. 

Mest læste i dag

Annoncørbetalt indhold

Når uheldet er ude, er det vigtigt, at man tidligt i forløbet er klar over de konsekvenser en ulykke og personskade kan have. Bliver man påkørt i bil, kørt ned på cykelstien eller er udsat for andre ulykker kommer man som person nemt til at tale skaden ned. Det betyder, at man oplyser på skadestuen, at det ikke gør så ondt, som det måske gør, eller at man helt glemmer at oplyse om små smerter. Andre melder sig klar til arbejde, før man er klar. Det er alle ting, som kan gøre det vanskeligere at opnå at erstatning for personskaden senere hen.

Vær ærlig om din skade

Når du er kommet til skade, er det vigtigt, du er ærlig overfor alle omkring dine smerter og gener. Selvom vi gerne vil fremstå stærke er det en egenskab, som kan skade os efterfølgende. For oplyses lægen om, at man ikke har ondt – så bliver det skrevet i journalen og derefter bliver det svært at dokumentere, at man rent faktisk havde ondt.

Professionel hjælp er altid værd at overveje

Er du udsat for en personskade ,ulykke eller lignende, er det altid en god idé at tage en indledende samtale med en advokat for at høre deres mening om hvorvidt du bør have assistance i forbindelse med sagen – hvilket næsten altid er tilfældet. For din advokat fungerer ikke kun som din juridisk ekspert, men også som din støtte. Advokaten overtager kommunikationen og sørger for at modpartens forsikring får de oplysninger, de har krav på. Ansvarlige modparter skal endda godtgøre dig helt eller delvise advokatudgifter.

Så ved at have en advokat, sørger du for at øge dine muligheder for at få den erstatning du har krav på, og selvom du helst er ulykken foruden, så vil erstatningen gøre det efterfølgende forløb nemmere for dig.