Kvinde gør ubehageligt fund på hotellets badeværelse

10/09/2023 07:00

Henrik R

Bolig
Foto: Privat
Foto: Privat
Når man tager på hotelophold, ser man gerne, at det er afslappende og luksuriøst. Men for denne kvinde var det 'uhyggeligt', og årsagen til det skræmmer folk.

Mest læste i dag

Du har sandsynligvis oplevet, at en ven eller et familiemedlem er vendt hjem fra et hotelophold, som de har beskrevet som afslappende og luksuriøst.

Det er dog ikke helt tilfældet for denne kvinde. Hun har derimod beskrevet sit hotelophold som værende 'uhyggeligt'. Årsagen til, at det var uhyggeligt, er nu blevet delt på nettet, og det har skræmt flere personer.

Kvinden opdagede, at der var et usædvanligt stærkt lys, der strålede gennem afløbet i hotellets badekar. Hun var naturligvis meget ivrig efter at finde ud af, hvad det var, der afgav dette lys. 

Derfor besluttede hun sig for at dele en række billeder af sin opdagelse på Facebook. 

"Jeg er på et hotel, og jeg har lige bemærket, at badeafløbet har et lys, der kommer op fra et. Hvad kunne det være?" skriver hun til sit opslag på Facebook. 

Foto: Facebook

På billederne kan man se, at der kommer et stærkt lys fra afløbet i badekarret. 

Der er flere tusinde personer, der har kommenteret på opslaget, hvor de har delt deres idéer til, hvad det kunne være. Andre havde ingen anelse om, hvad det kunne være, men beskrev det som 'uhyggeligt ad helvede til', skriver Yahoo News. 

"Det er helt klart en portal til helvede," kommenterede en kvinde. 

"Øh, det ved jeg ikke, men hvis nogen dernede spørger, om du vil have en ballon, skal du bare sige nej," skrev en anden kvinde med henvisning til gyserfilmen 'It'.

Foto: Facebook

Det var dog ikke alle, der virkede bekymrede over, at der kom lys op fra afløbet. Flere af dem, der kommenterede opslaget, enten arbejder eller har arbejdet på et hotel, hvorfor de havde gode forslag til, hvad det kunne være. 

"De fleste hoteller har skakter mellem værelserne, hvor alle de mekaniske systemer er eksponeret, så de kan vedligeholdes," skrev en kvinde, og fortsatte: 

"Hvis afløbsrøret i badekarret er af plastik, og vedligeholdelsespersonen har ladet lyset stå tændt, vil det sandsynligvis være synligt i dit værelse. Det er sandsynligvis, hvad der sker her."

"Jeg har udført vedligeholdelsesarbejde på et par hoteller. Mange af dem har en 'våd væg', hvor alle badeværelserne kridter op til hinanden med en servicekorridor i midten. Nogen glemte at slukke lyset," kommenterede en anden person med erfaring fra hotelbranchen.