Aldrig sket før: Blachman overrasker i X Factor

12/02/2021 10:30

Julie Møller

Citater
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Det er aldrig sket før i programmets historie.

Mest læste i dag

I går skrev vi om, at en af grupperne i dette års X Factor selv havde valgt at trække sig fra konkurrencen. I det seneste afsnit af TV 2-programmet var det Thomas Blachman, der skulle afgøre hvilke gruppe, der skulle med videre til bootcamp-programmerne.

Gruppen KAJSA fik en af pladserne, men efterfølgende valgte de tre kvinder i gruppen at trække sig fra konkurrencen. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Men afbuddet fra gruppen KAJSA slog absolut ikke ud den garvede X Factor-dommer ud.

“Da jeg fik beskeden om KAJSA, tænkte jeg "fedt, så kan jeg lave en gruppe mere." Og det bliver som regel det bedste,” udtalte Thomas Blachman til TV 2. 

Det er set før i programmets historie, at der bliver dannet grupper af de solister, som ellers er ude af konkurrencen. Men alligevel fomår Thomas Blachman at skrive X Factor-historie, når han i fredagens afsnit begynder at sammensætte grupper. 

Største gruppe nogensinde

Det bliver nemlig den gruppe i dansk X Factor-historie med flest medlemmer nogensinde. Det skriver Ekstra Bladet.

Hele syv solister får plads i gruppen, og det er altså første gang, at en gruppe med så mange medlemmer er med i konkurrencen. Alle syv er tidligere deltagere, som ikke klarede sig videre fra auditions eller Five Chair Challenge.

To værter i X Factor

Fredagens afsnit byder også på hele to værter. Seerne får nemlig lov til at opleve Melvin Kakooza i X Factor for første gang. Han overtager tjansen for Sofie Linde, der lige nu er på barsel.

Melvin Kakooza er vært på 'X Factor - live', 2021. Foto: Lasse Lagoni/TV 2.

I aftenens afsnit er han dog kun med på sidelinjen, men når programmet bliver live fra den 26. februar, bliver det med Melvin Kakooza alene mand ved roret.