'Gift ved første blik' er tilbage: Her er de 10 deltagere

09/08/2021 07:30

Julie Møller

Citater
Torsdag den 19. august klokken 20.00 på DR1 og DRTV har sæson syv af ’Gift ved første blik’ premiere. Foto: DR.
Torsdag den 19. august klokken 20.00 på DR1 og DRTV har sæson syv af ’Gift ved første blik’ premiere. Foto: DR.
Torsdag den 19. august klokken 20.00 på DR1 og DRTV har sæson syv af ’Gift ved første blik’ premiere.

Mest læste i dag

Når sæson syv af DR-programmet 'Gift ved første blik' får premiere lige om lidt, skal en række eksperter igen matche deltagerne, som alle håber på at finde kærligheden.

DR har meldt ud, at eksperterne i sæson syv har større fokus på at finde de gode match på den korte bane. Blandt andet er der denne gang en adfærdspsykolog med som matchmaker. Samtidig vil seerne blive lukket tidligere ind, så man får et dybere indblik i hele matchprocessen. Tidligere har der været stor fokus på at matche par, som ville passe sammen på den lange bane, men eksperterne har erkendt, at parrene aldrig kom så langt, fordi tingene på den korte bane ikke fungerede, skriver DR.

300 tilmeldte singler

Anders, Luna, Michael, Kathrine, Frank og Pia. Det er nogle af de deltagere, som seerne tidligere har stiftet bekendtskab med i DR-hittet. 

300 danske singler sendte tidligere i år en ansøgning ind til programmet, og nu har DR afsløret, hvem der kommer til at blive en del af sæson syv. 

Herunder kan du se to af deltagerne, og de resterende otte kan du læse mere om hos DR.dk.

Morten, 45 år, selvstændig, bor i Søborg. Foto: DR.

Morten, 45 år, selvstændig, bor i Søborg 

“Jeg sad i coronatiden og tænkte: "Vi må ikke gå ud, jeg kan ikke møde mennesker, jeg må ingenting." Jeg var ikke lige klar over, hvordan jeg skulle finde mig en kæreste, så derfor tilmeldte jeg mig,” lyder det fra Morten, der er en af de nye deltagere.

Michael, 36 år, lærer, bor i Rudkøbing, Langeland. Foto: DR.

Michael, 36 år, lærer, bor i Rudkøbing, Langeland

Michael blev skilt for fem år siden, og “dating på Tinder er ikke blevet til noget seriøst”, så han håber, at han ved hjælp af eksperterne kan finde den helt store kærlighed. 

Om det lykkes Morten, Michael og de otte andre singler at finde kærligheden, det får seerne svar på i den nye sæson af 'Gift ved første blik', der får premiere torsdag den 19. august klokken 20 på DR1 og kan ses allerede fra klokken 6 samme dag på DRTV.