Stor utilfredshed hos Jacob i ‘Luksusfælden’: “I må ha’ et lorteliv”

07/09/2021 11:00

Julie Møller

Citater
Foto: TV3.
Foto: TV3.
I aften vender ‘Luksusfælden’ tilbage på TV3 klokken 20.

Mest læste i dag

Seerne får lov til at være med på sidelinjen, når eksperterne Louise Fredbo-Nielsen og Jan Swyrtz tager en tur til Brørup.

Her bor Henriette og Jacob med deres børn. Parret har flyttet uendeligt mange gange gennem deres liv - både i fællesskab og før de mødte hinanden. De mange flytninger har dog medført et langt spor af ubetalte flytteregninger, og Henriette og Jacob har en gæld på 1.2 millioner kroner.

Begge to elsker tatoveringer, cigaretter og sodavand, og Henriette drømmer om at blive selvstændig tatovør. Fritiden bliver brugt foran deres gamingcomputere, som de mener, er deres fristed.

Parret har også været meldt ind og ud af stribevis af uddannelser, hvor de har optaget SU-lån og gælden er nu blevet så stor, at de har bedt Luksusfældens eksperter om hjælp.

Fritiden bliver brugt foran gamingcomputere, som parret mener, er deres fristed. Foto: TV3.

Ikke en let opgave

Louise Fredbo-Nielsen og Jan Swyrtz må dog sande, at det ikke er ligetil at hjælpe parret.

Henriette og Jacob har en gæld på 1.2 millioner kroner. Foto: TV3.

Henriette og Jacobs mening om, hvad der skal til for at komme milliongælden til livs, matcher på ingen måde virkeligheden.

Da eksperterne opfordrer parret til at sælge computere og deres bil, går samarbejdet i hårdknude. Den store utilfredshed resulterer i, at Jacob kyler sine bilnøgler i gulvet foran eksperterne.

Den gode stemning bliver ikke genoprettet, da parret senere i programmet har et online møde med eksperterne. Her slutter Jacob af med at ønske Louise og Jan “et lorteliv”.

Om det lykkes eksperterne at hjælpe Henriette og Jacob kan ses på TV3 i aften klokken 20.