Udfordring i X Factor: Kunne ikke møde op

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Duoen kunne ikke møde op til X Factor-optagelserne.

Da Thomas Blachman skulle vælge, hvilke grupper der skulle med videre i konkurrencen fra 5 Chair Challenge, blev Unity en af dem.

Læs også

Pinligt fotokiks: Kan du se det?

Efterfølgende opstod der bare ét problem for duoen, der består af Simon Kozma og Marcus Enevoldsen. De kunne ikke møde op til optagelserne til X Factor. Det skriver TV 2.

Den særlige cluster 5-variant, der havde spredt sig fra mink til mennesker i Region Nordjylland, lukkede landsdelen ned, og det skete samme tid, som de to unge fyre fra Thisted kommune, skulle være en del af Thomas Blachmans bootcamp på Sjælland.

Men hvis der er noget, denne coronakrise har lært os, så er det, at der er meget, der kan klares over et online møde. Derfor endte det med, at Unity optrådte over et videoopkald.

“Vi kunne nærmest ikke se ham, så vi anede ikke, hvordan det gik, eller hvordan det blev modtaget, siger Simon Kozma om den specielle oplevelse.

Om gruppen klarede sig videre i 'X Factor', bliver afsløret i aftenens udgave af programmet, der kan ses klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Ikke den eneste ændring

Det er dog ikke den eneste ændring, seerne kommer til at opleve i årets udgave af X Factor. Det er allerede meldt ud, at årets første live-show som minimum vil blive uden publikum. Eller rettere - det bliver uden publikum, der er fysisk til stede. 

Faktisk har seerne lige nu muligheden for, at komme med som publikum både til generalprøve og det første live-show, der løber af stablen fredag den 26. februar. 

Det kan du læse meget mere om i denne artikel:

Læs også

Vild ændring i X Factor: Aldrig set før

 

 

 

Dagens Gossip