Vild ændring i X Factor: Aldrig set før

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Når det første X Factor-liveshow finder sted, vil der alligevel være publikum til stede. Det bliver dog på en anden måde, end normalt.

Coronavirussen sætter sine begrænsninger for X Factor - allerede nu, har flere deltagere været forhindrede i, at deltage i dette års bootcamp, på grund af den daværende situation i Nordjylland.

Læs også

Pinligt fotokiks: Kan du se det?

Det er dog ikke den eneste ændring vi kommer til at opleve, det er allerede nu meldt ud, at minimum årets første live-show vil blive uden publikum. Eller rettere - det bliver uden publikum der er fysisk til stede. 

For faktisk har du lige nu muligheden for, at komme med som publikum både til generalprøve og det første live-show, der løber af stablen fredag den 26. februar. 

Hvis du vil "med" som publikum, så er du med fra din egen stue. Du skal have dit webcam tændt og så vil du være med bagved dommerne i studiet. Publikum vil være med på en videoskærm. 

Et nyt ansigt

"På grund af corona restriktioner kan vi desværre ikke have publikum inde i studiet til vores store flotte live shows. Men de dygtige deltagere fortjener så meget at blive heppet på, så i stedet har vi lavet en digital løsning, der gør det muligt for dig og din familie at være med hjemme fra stuen. Det eneste I behøver, er en computer med et kamera, så kan I være med over en Zoom forbindelse og blive vist på vores videovæg lige bag dommerne," skriver TV 2 i tilmeldingslinket som du kan finde her

Der er desuden en aldersgrænse for tilmelding på 18 år - men børn og unge er skam fortsat hjertens velkomne, de skal blot være i selskab med en person over 18 år. 

Når TV 2 blænder op for dette års live-shows, vil det desuden være med et nyt ansigt som vært. Da Sofie Linde nu har født en lille datter og derfor er gået på barsel, tager komiker Melvin Kakooza over og guider seere, deltager og dommere godt gennem de kommende live-shows.

Du kan se X-Factor fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Læs også

DR-vært deler ærligt billede: “Tydeligvis ikke samme stofskifte”

 

 

Dagens Gossip