Budweiser tilbyder varehus fyldt med øl til VM vinderne efter at alkohol blev forbudt på stadion

Foto: Twitter

Budweiser tilbyder alt den øl de har i overskud efter, at alkohol blev forbudt på stadions få dage inden VM startede.

Det amerikanske øl firma er en af sponsorerne til dette års VM, og de fik tilladelse til at sælge øl på de forskellige stadions.

Men Qatar valgte, at forbyde salget af alkohol på stadions, blot to dage før VM startede.

Læs også

Advarer: Høj risiko for fugleinfluenza

"Efter drøftelser mellem værtslandets myndigheder og FIFA er der blevet truffet en beslutning om at fokusere salget af alkoholholdige drikkevarer på FIFA Fan Festival, andre fandestinationer og licenserede spillesteder, og fjerne salgssteder for øl fra Qatars FIFA World Cup 2022-stadionomkreds.” Fortalte FIFA i en udtagelse omkring bandlysningen af øl på stadions.

"Der er ingen indvirkning på salget af Bud Zero, som vil forblive tilgængelig på alle Qatars VM-stadioner. Værtslandets myndigheder og FIFA vil fortsat sikre, at stadionerne og de omkringliggende områder giver en fornøjelig, respektfuld og behagelig oplevelse for alle fans.”

Budweiser valgte, at reagere ved at dele et tweet, som siden hen er blevet slettet med beskeden: “Well, this is awkward…” som også viser, at Budweiser heller ikke lige have regnet med beskeden.

Firmaet havde fået flyttet øl til en værdi af en halv milliard danske kroner.

Budweiser, VM’s eneste øl sponsor, vil stadig kunne sælge alkohol-fri øl på stadions.

Alkohol-fri øl var nok ikke det fans’ havde set frem til.

Men nu, som et alternativ, tilbyder Budweiser meget generøst alle øllene som de har i overskud til det vindende hold af VM.

Ifølge LADbible, blev der under åbningskampen mellem Qatar og Ecuador, råbt ‘queremos cerveza’ hvilket er oversat til ‘vi vil have øl’.

Læs også

Ekspert reagerer på vildt prisdyk: "Fuldstændig sindssygt"

 

Dagens Gossip