Mikkel Damsgaard jubler: "Det går super"

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Efter lang tid på sidelinjen er der nu gode meldinger.

Den danske A-landsholdsspiller, Mikkel Damsgaard, som til dagligt spiller i den italienske Serie A for klubben Sampdoria, har i omkring 5 måneder måtte sidde udenfor banen med en forstrækning i låret, som Damsgaard pådrog sig i den afgørende VM-kvalifikationskamp Danmark - Østrig 17. oktober 2021.

Læs også

Macron efter samtale med Putin: "Han vil have det hele"

Den normalt ukomplicerede skade blev desværre afløst af en drilsk betændelse, der har vist sig at være kompliceret at få ud af kroppen. Undervejs i forløbet har Mikkel Damsgaard mistet en del muskelmasse, men nu er der godt nyt. 

“Thomas Jørgensen skal virkelig have stor ros for det kæmpestykke arbejde, som han har gjort med Mikkel. Siden betændelsen er kommet ud af kroppen, har de sammen arbejdet seks-syv timer hver dag for at få bygget muskelstyrken op igen,” siger agenten Jens Ørgaard til Ekstra Bladet, og tilføjer at en repræsentant fra Sampdoria i dag vil være til stede og overvære fremgangen.

Med mindre der sker uventede ting, så vender Mikkel Damsgaard altså tilbage til Italien sidst på måneden, og det forventes, at det derefter vil tage to-tre uger at gøre danskeren helt klar til at spille kamp igen.

Forhåbentlig kan Damsgaard komme til at spille en central og afgørende rolle i Sampdorias kommende kampe, hvilket vil være særdeles kærkomment.

Klubben er i øjeblikket placeret på en 15. plads med blot 4 point ned til nedrykningszonen.

Frem til 1. maj skal Sampdoria møde alle 3 hold under nedrykningsstregen, som i øjeblikket er Venezia, Genoa og Salernitana.

Læs også

LIGE NU: Putin vil have fjernet sanktioner mod Rusland

 

Dagens Gossip