Nike har skabt et par fodboldstøvler, som kun Cristiano Ronaldo kan tage på

Foto: Cristiano Ronaldo

Der findes kun én version af den fodboldstøvle, Cristiano Ronaldo skal have på til Confederations Cup i juni i Rusland. Så den må du spejde forgæves efter i sportsbutikken.

Nike har kreeret en helt særlig limited edition støvle til Cristiano Ronaldo forud for Confederations Cup i Rusland i juni. Mercurial Superfly hedder støvlen, og det eneste par i verden kommer til at sidde på europamesteren og Champions League-kongens fødder.

Det skriver SportBible.

Ronaldo kommer til at sparke til læderkuglen iført den røde, grønne og gyldne støvle i kampene mod Mexico, Rusland og New Zealand senere på måneden. Støvlens farver er inspireret af det portugisiske flag, mens det karakteristiske CR7-logo også figurerer i guld.

(Artiklen forsætter efter billederne)

Foto: Nike

Foto: Nike

Foto: Nike

Foto: Nike

Foto: Nike

Nike har tidligere lavet særlige, unikke støvler til Ronaldo, skriver SportBible. Tilbage i april lavede firmaet en hædersstøvle til ære for hans tid hos Manchester United. Støvlen hed Cristian Ronaldos CR7 Chapter: Forged for Greatness Boots.

Læs også

Cristiano Ronaldo har fået en brutal ny frisure for at fejre Champions League triumf

Foto: Cristian Ronaldos CR7 Chapter: Forged for Greatness Boots - Nike

Mon ikke der også er mål i de nye, unikke støvler fra den firdobbelte vinder af Ballon D´or.

Den portugisisk fodboldsuperstjerne Cristiano Ronaldo er en af de mest berømte fodboldspillere i verden. Til trods for at han har været i offentlighedens søgelys i mange år, så er der stadig nogle fakta om stjerne, som de fleste mennesker ikke kender. Her har vi samlet 15 fakta, som du sandsynligvis ikke vidste om Cristiano Ronaldo.

 

 

 

Dagens Gossip