Cristiano Ronaldo har fået en brutal ny frisure for at fejre Champions League triumf

Foto: Cristiano Ronald - Instagram

Cristiano Ronaldos gyldne latino-lokker røg sig en tur oven på Champions League-sejren over Juventus. Hvad synes du om hans nye look?

Da Cristian Ronaldo spillede for engelske Manchester United, var han kendt for altid at bruge ekstra tid med brylcremen foran spejlet inden kampstart. De stylede lokker har han beholdt i sine otte år i Real Madrid.

Indtil i går. Så røg håret sig en tur, og turneringens suveræne topscorer har fået sig en militærfrisure.

Det skriver Mirror.co.uk.

”CR7” bankede bolden i kassen to gange i kampen imod Juventus og gik i høj grad forrest for at sikre hans spanske klub den sikre 4-1 sejr i finalen i Champions League. Med gyldne striber i håret.

Læs også

Medie: Cristiano Ronaldo skal være far til tvillinger

Men på billedet kan man nu se, at håret har fåret en kærlig behandling med en trimmer. 

På Twitter har fans og godtfolk reageret blandet på superstjernens nye look. En skriver, at Ronaldo ligner en Uber-chauffør, mens anden mener, at der er noget Jose Mourinho over frisuren. Twitter-brugeren Homar Hernandez skriver:

- Cristiano Ronaldo´s nye frisure får ham til at ligne en sælger eller en tjener fra en middelhavsrestaurant.

Twitterbrugeren Callum Ritchie mener, at portugiseren fremstår som en skaldet gammel mand ved navn Dave, der er på vild tur med gutterne i Spanien.

Hvad synes du om Cristiano Ronaldos nye frisure? Er han stadig sexet?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip