Verdenskendt fodboldspiller risikerer fængselsdom efter videoafsløring: Blottede sig foran flere kvinder på en bar

Foto: Shutterstock

En verdenskendt fodboldspiller kan formentlig se frem til at ruske tremmer, da en videoovervågning har afsløret, at han hev 'sjoverten' frem foran adskillige kvinder på en bar.

Den engelske fodboldspiller Kyle Andrew Walker er bedst kendt som forsvarsspiller for 'Premier League'-holder Manchester City og Englands herrefodboldslandshold. 

I fremtiden vil han dog måske nærmere være kendt som blotter eller det, der er værre.

Læs også

Hver anden bilist kender ikke denne regel i et lyskryds

Ifølge The Sun har en overvågningsvideo fra en bar nemlig afsløret, at Walker blandt andet hev sin penis frem og viste den til adskillige kvinder under en bytur, og det kan nu få alvorlige konsekvenser. 

Hyggede sig med damer, mens konen var derhjemme

Videoen har den seneste tid floreret på de sociale medier, og i den kan man se Walker, der er tydeligt beruset på en bar. 

Her viser han sin penis foran adskillige kvinder, ligesom man kan se ham putte sit hoved ned mellem en kvindes bryster. Alt sammen mens konen til den unge fodboldspiller - der i øvrigt har fire børn - ikke var til stede. 

Sammenlagt bruger fodboldspilleren cirka halvanden time en tidlig søndag morgen på at drikke og danse tæt med adskillige kvinder - og så brugte han i øvrigt også lidt tid på at vise 'sjoverten' frem. 

Det vides ikke, om Walker kendte én eller flere af kvinderne. 

Hverken Walker eller hans kone har kommenteret på sagen, men det har Cheshire Police, der har bekræftet, at de er i besiddelse af videoen, som ifølge The Sun formentlig vil føre til en sigtelse. 

Politiet har dog understreget, at sagen fortsat efterforskes, og at der ingen anholdte er endnu. 

Walker var desuden med til træningen ved Manchester City i dag, og ifølge The Sun har fodboldklubben ingen planer om at bortvise stjernespilleren, som det ser ud lige nu.

Læs også

Politiet advarer om Facebook-kommentarer: Det kan koste dig dyrt

 

 

 

Dagens Gossip