100.000 gratis is bliver delt ud til danskerne i weekenden

Ane Sørensen

382 uger siden

|

24/03/2017
Forbrug
Arkivfoto: Polfoto
Arkivfoto: Polfoto
Søndag den 26. marts vil 7-Eleven-butikker over hele landet dele gratis is ud i anledning af sommertiden.

Dagens topnyheder

Fra klokken 12 på søndag deler Frisko gratis is ud i 7-Eleven butikker i hele landet, for at fejre dagen, hvor vi skifter til sommertid. 100.000 is vil i alt blive langet over disken.

Danskerne har via en afstemning selv valgt, at den ene is bliver en Magnum Mandel. Afgørelsen stod mellem Magnum Mandel, Magnum Classic, Cornetto Classic, Filur og Tophat. 

- Magnum Mandel har 25 år på bagen, men er stadig mindst lige så populær, som dengang vi lancerede isen. Det er en ægte klassiker, og jeg tror, danskerne elsker den, fordi den er helt simpel, siger Signe Skovgaard, som er Brand Manager hos Frisko

Udover Magnum Mandel vil der også blive delt to nyheder ud - nemlig Magnum Double Rasberry og Feast Sandwich. Der vil også være mulighed for at få en Filur-is til de mindste.

Siden 2011 har Frisko gjort det til en tradition at markere årets første officielle sommerdag med eventet Frisko Sommertid, hvor de deler gratis is ud til de solhungrende danskere. 

Fra søndag middag vil isene blive uddelt så længe lager haves og det forventes, at der vil blive rift om dem. Frisko anbefaler derfor, at du kommer i god tid, hvis du vil have en gratis is.

- Danskerne er kæmpe is-fans. Vi har det koldt det meste af året, så lige så snart en lille solstråle og en snert af forår rammer landet, er danskerne helt vilde med at spise is. Også selvom det er i starten af foråret, og temperaturen kun har sneget sig op på 8 - 10 grader, siger Signe Skovgaard.