6 simple tricks kan spare dig mange penge på flyrejser

Foto: Shutterstock

Simple tricks kan spare dig penge.

Endelig kan man så småt begynde at rejse rundt i verden igen. Det er glædeligt nyt.

Selvom flyselskaberne igen konkurrerer meget hårdt for at få passagerer ombord på deres fly, så kan du med få og ret simple tricks spare yderligere penge på de i forvejen billige flybilletter.

Læs også

5-årig er død efter tragisk ulykke: Nu taler familien ud

Lidt overraskende er det lavprisselskabet Wizz Air, som kommer med tipsene.

1: Valuta

Wizz Air siger, at man skal se på de forskellige 'styrker' af valutaer på tidspunktet for reservationen. Dette skyldes, at du muligvis får en billigere aftale, når du booker din flyrejse i din destinations valuta frem for din egen lokale. 

2: Flyv med fleksibilitet

Når du bestiller noget, er spidsbelastningstider normalt dyrere. Men hvis du er parat til at være lidt fleksibel med datoer og tidspunkter, kan du spare penge. Ofte vil flyselskaber tilbyde muligheden 'fleksibel med datoer' i søgefunktionen – så du kan sammenligne priser på forskellige flyvninger. Wizz Air påpeger også, at natflyvninger ofte er billigere  – og at ændre, hvilken lufthavn du flyver til og fra, kan også være med til at spare skillingerne.

3: Book envejs

At foretage to separate reservationer i stedet for én returrejse kan nogle gange fungere billigere. Dette er måske ikke tilfældet hele tiden, men det er værd at søge efter én retur og to separate reservationer på to faner, når man leder efter de bedste tilbud.

4: Planlæg forud

Selvom der findes tilbud i sidste øjeblik, giver planlægning i forvejen dig normalt en billigere pris. Wizz Air understreger, at flypriserne har en tendens til at stige, jo tættere det kommer på at lette – især hvis det får stor interesse. Flyselskabet anbefaler at bestille op til otte uger i forvejen, da det typisk er det billigste tidspunkt at booke på.

5: Bryd reservationer op

Wizz Air siger, at når flere personer rejser som en gruppe, vil flyrejser sandsynligvis blive dyrere – da et flyselskabs algoritme automatisk vil samle festen. Som følge heraf kan booking individuelt være den mest omkostningseffektive metode – hvis du er villig til at bruge tid.

6: Like, kommenter og subscribe

Sørg for, at du følger virksomheder på sociale medier og har tilmeldt dig marketing-e-mails for at sikre, at du er den første, der får besked om de seneste tilbud og rabatter. Mange flyselskaber belønner deres følgere ved at tilbyde dem eksklusive tilbud og give dem tidlig adgang til udsalg og personlige rabatkoder.

Læs også

Paradoksalt: Nærkontakter skulle stadig møde ind hos SSI

 

Dagens Gossip