Ægge-krig i Coop365, Netto, Bilka, Dagli'Brugsen og Spar: Her får du de billigste æg

31/03/2023 10:15

Henrik R

Forbrug
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Coop365, Dagli'Brugsen, Spar, Netto og Bilka kører med skarpe tilbud på æg, som du 'ægge' må gå glip af.

Mest læste i dag

April nærmer sig med hastige skridt og det samme gør påsken. Det betyder, at danskerne handler ind i vilden sky, for at finde de bedste tilbud til påskebordet.

Noget af det danskerne især sætter på bordet er smør og æg, og begge dele er der priskrig på i øjeblikket. Tidligere har vi lavet en artikel om, hvor du kan finde de bedste tilbud på smør i øjeblikket, og nu er turen så kommet til æg.

Her får du de billigste æg i Danmark

Hvis du vil have de ABSOLUT billigste æg i Danmark, så skal du forbi din lokale Coop365-butik. Her har de nemlig tilbud på en bakke med 15 æg for blot 15 kroner. Det er 1 krone pr. æg, og det er uhørt billigt i disse inflationstider.

Har du ikke en Coop365 nær dig, så får du de næstbilligste æg i Dagli'Brugsen. Her kan du få en bakke med 10 æg for 12 kroner. Det giver en stykpris på 1.20 kroner stykket.

Begge ovenstående tilbud gælder til og med den 5. april.

Hos Spar får du også 10 æg for 12 kroner, altså en stykpris på 1.20 kroner. Dette tilbud gælder fra i morgen lørdag den 1. april til og med den 8. april.

Hos Netto kan du få en bakke med 8 æg for 10 kroner. Det giver en stykpris på 1.25 kroner pr. æg og dette tilbud løber fra i morgen den 1. april til og med den 7. april.

Sidst men ikke mindst kan du få 8 æg for 10 kroner i Bilka. Det giver ligeledes en stykpris på 1.25 kroner pr. æg.