Smørkrigen er startet: Se hvor du kan få Lurpak og Kærgården til under 10 kroner

31/03/2023 09:04

Henrik R

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er smørkrigen for alvor startet. Se herunder hvor du kan få det billigste smør i Danmark.

Mest læste i dag

Påsken er lige rundt om hjørnet, og det betyder at danskerne køber stort ind til påskefrokoster.

Supermarkederne kommer i den anledning med vilde tilbud, og nu begynder den store priskrig på smør, som vi også så omkring julen.

Lurpak og Kærgården er uden tvivl danskernes favoritmærker, men det er ikke ligefrem de billigste. Nu har du dog muligheden for at købe både Lurpak og Kærgården til under 10 kroner for en pakke.

Herunder samler vi de bedste tilbud, så du ikke behøver at køre forgæves.

De bedste tilbud på Lurpak

Skal du have Lurpak til under 10 kroner, så skal du et smut i Meny. I Meny kan du få en pakke Lurpak Smør eller Lurpak Smørbar til 9.95 kroner.

Er du villig til at betale 5 øre mere, så kan du får Lurpak til 10 kroner i Rema 1000, Min Købmand og Spar. Tilbuddet i Meny begyndte i går, mens tilbuddet hos Min Købmand og Spar først starter i morgen. Det er værd at bemærke, at Lurpak-tilbuddet i Rema 1000 slutter i morgen.

De bedste tilbud på Kærgården

Fra i morgen den 1. april vil du kunne få en pakke Kærgården til 9 kroner i Netto. Her er der både Kærgården og Kærgården Let.

Hos Min Købmand og Coop365 koster en pakke 10 kroner.

Den billigste pakke i Danmark

Hvis du vil have tanket op af Milbona smørbar, så kan du få Danmarks absolut billigste pakke i Lidl. Du skal blot downloade Lidl-plus appen, og så vil du kunne købe en pakke Milbona Smørbar til 5 kroner for en pakke.

OBS Du skal være opmærksom på, at der i flere butikker er begrænsninger på, hvor mange pakker du må købe.