Aldi foretager stor ændring

Foto: Shutterstock.com

Discountforretningen Aldi har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de afslører, hvilken større ændring de kommer til at lave fra årsskiftet.

Når du skal ned og handle i din lokale Aldi, så vil du løbende i 2020 lægge mærke til, at der sker en større forandring.

Aldi har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvor de afslører, at de fra næste år vil gå helt væk fra de plastikposer, som danskerne benytter sig af, når de skal have fragtet deres varer hjem fra butikkerne.

I stedet for de mange plastikposer, vil danskerne kunne købe genbrugelige indkøbsposer, og her vælger Aldi at sætte prisen ned fra 4.95 kroner til 3.95 kroner. Denne nedsætning af prisen sker allerede pr. 9. december 2019.

Læs også

Har du tanket på denne tankstation? Benzin og diesel blev byttet rundt:

“Efterspørgslen på mere bæredygtige løsninger stiger, og Aldi vil ikke belaste sine kunder med den nye afgiftsstigning på plastposer,” skriver Aldi i deres pressemeddelelse.

Har allerede sparet verden for 25 ton

Udfasningen af plastikposer vil ske i løbet af det første halvår af 2020, så når du handler ind i starten af januar, vil du altså fortsat kunne se plastikposer ved kassen i Aldi.

Aldi har i løbet af det seneste år taget kampen op mod plastik, og ved at droppe plastiklåg på mælk, har de sparet mere end 25 ton plastik i løbet af 2019. 

“Vi er glade for at gå hånd i hånd med vores forbrugere. Tallene taler deres eget sprog. Vi får konstant flere kunder i vores butikker, mens salget af plastposer falder. Og vi vil gerne støtte en udvikling, hvor vores kunder genbruger mere og smider mindre ud,” fortæller Katrine Milman, der er CSR-chef for Aldi Danmark.

Hvad mener du om, at Aldi går væk fra plastikposer fra det kommende år?

Aldis pressemeddelelse kommer få dage efter, at folketinget vedtog en ny finanslov, hvor afgiften på plastikposer stiger med 300 %.

Læs også

Ny lov kan ramme mange tusinde danskere: Skal betale penge efter nytår

 

 

Dagens Gossip