Bilka udvider sine åbningstider: Nu kan du handle 18 timer i døgnet

Emil Ryttergaard

384 uger siden

|

02/03/2017
Forbrug
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Supermarkedet vil tiltrække flere kunder på de skæve tidspunkter, og derfor får Bilka-butikker landet over længere åbningstider.

Dagens topnyheder

Det er en helt særlig oplevelse at gå i supermarkedet om aftenen, når alle andre har foretaget deres indkøb. 

Den lange kø erstattes med direkte adgang til kassen, mens barnegråd og frembrusende indkøbsvogne er skiftet ud med stilhed og god plads på gangene. 

Hvis det lyder attraktivt, så skal du fremover søge mod Bilka, når du skal handle, da supermarkedskæden får nye, udvidede åbningstider, oplyser kæden i en pressemeddelelse. 

- Der er mange danskere, der gerne vil handle i ydertimerne, og vi er glade for at kunne imødekomme det behov. For eksempel alle dem, der har skæve arbejdstider, hvor det giver mening at handle udenfor de mere normale åbningstider, siger direktør i Bilka, Mark Nielsen.

Bilka i Tilst og Fields bliver ikke påvirket af ændringerne, da de to varehuse allerede har døgnåbent i dag, hvor kunderne kan købe ind på alle tider af døgnet. 

I december forsøgte Bilka sig med de udvidede åbningstider, som blev meget vel modtaget hos kunderne, og derfor bliver de længere åbningstider permanente.

- I en succesfuld december oplevede vi, hvordan mange af vores kunder satte stor pris på at handle lidt tidligere eller lidt senere end normalt. Og selvom vi selvfølgelig havde forventninger til tiltaget, var særligt det at holde åben i ydertimerne en større succes, end vi havde turde håbe på, siger Mark Nielsen. 

Det er dog ikke alle, der har været lige begejstret for deres besøg i Bilka. Da Bettina var en tur i bistroen med sin søn, fandt hun nemlig noget meget chokerende i sønnens burger, der gjorde hende rasende.