Black Friday guide: Bedste tilbud og gode råd

Foto: Shutterstock.com

Black Friday er lige om hjørnet, og det betyder store gode besparelser. Det betyder dog også, at danskerne bliver snydt at falske tilbud, og derfor kan du herunder læse, hvor du får de bedste Black Friday tilbud, og hvad du skal passe på.

Fredag den 29. november er det ‘Black Friday’ en dag hvor fysiske- og onlinebutikker vælter sig i diverse salg. Det skyldes, at Black Friday notorisk er en dag, hvor priserne sættes ned på rigtig mange varer, og ofte så uhørt meget, at det næsten ikke giver mening.

Sådan er det hvert fald i USA, hvor konceptet stammer fra, men i Danmark er man slet ikke ligeså godt med, hvad angår de store besparelser. Mange butikker ønsker nemlig ikke at yde den store rabat, og derfor ser man også ofte, at priserne skrues kunstigt op indtil Black Friday, hvor priserne så falder igen.

Læs også

Dårlig nyhed for mindst en million danskere: Mister penge fra 1. januar

Der er dog fortsat mange gode tilbud i løbet af Black Friday i Danmark, og dem vil vi hjælpe dig med at finde herunder i vores store Black Friday-guide. Derudover hjælper vi dig også til at undgå mod at blive snydt, for det sker nemlig ofte, at folk bliver snydt på det groveste i løbet af denne store handelsdag.

For at give dig den bedst mulige rådgivning, har vi været et smut forbi Pricerunner, der hvert år analysere diverse priser på produkter i butikkerne. De kan nemlig give historikken på et givent produkt, så man ved, om det virkelig er et godt tilbud, eller om man bliver taget ved næsen.

Falske Black Friday tilbud

Inden vi kommer ind på de rigtig gode tilbud, så tager vi et hurtigt kig på en af farezonerne. Fordi mange kriminelle ønsker nemlig at udnytte de shoppingglade danskere, der har tænkt sig at gå Black Friday-amok.

Tilmed er det lønningsdag for de fleste danskere denne fredag, og derfor vil der blive brugt endnu flere penge, end der plejer. Du skal derfor være ekstra påpasselig med de tilbud, du gerne vil udnytte.

Ifølge Pricerunner dukker der nemlig mange falske tilbud op, faktisk helt op mod 33% af de tilbud du finder, er falske.

Med det menes der, at tilbuddet ikke er så godt, som butikken ellers fortæller dig, at det er. Det skyldes, at butikkerne i forvejen har sat prisen op inden Black Friday, så de på Black Friday kan give en endnu større rabat. 

Det tilbud er dog bare ikke så godt, som du ellers bliver lovet.

På disse produkter får du de største Black Friday-besparelser

Nu er du blevet advaret om det klassiske fupnummer, som helt op mod hvert tredje tilbud kan være. Derfor er det nu tid til at kigge på den gode del ved Black Friday, nemlig de rigtig gode tilbud.

For hvad er det egentlig for nogle ting, der bliver sat ned på Black Friday? Det er nemlig langt fra alle produkter, der får sænket prisen, men har du børn, vil du særligt glæde dig.

Ifølge Pricerunner er det nemlig legetøj, hvor der er den største besparelse på Black Friday. Sidste år var legetøj det område, hvor der blev givet de bedste tilbud, og kunderne kunne i gennemsnit spare 29%. Det var væsentligt mere end cykeltilbehør på andenpladsen.

Herunder kan du se de ti kategorier, hvor danskerne fik de største besparelser.

  1. Legetøj 29%

  2. Cykeltilbehør 23%

  3. Aktivitetsmålere 21%

  4. Hjemmebiograf 18%

  5. TV 16%

  6. Hudpleje 16%

  7. Brugskunst 15%

  8. Spil til PS4, Xbox og PC 15%

  9. Tasker 13%

  10. Højttalere 12% 

Sådan undgår du at blive snydt på Black Friday

Du vil ærgre dig gul og blå, hvis du få dage efter dit gode Black Friday køb, kan se, at prisen på den vare du har købt, pludselig er den samme eller lavere. Derfor er det en god ide at være forberedt på, hvilke tilbud, der er de bedste.

Det kan du gøre på en meget simpel måde.

Når du finder et tilbud på en vare, så slår du tilbuddet op på Pricerunner. Her vil du nemlig kunne se prishistorikken for denne vare. Dermed vil du altså kunne se, om det ur du kigger på, hvor du loves en besparelse på 50%, faktisk har haft en lavere pris tidligere.

Det er klart den bedste måde at lure et Black Friday tilbud på, og derfor bør du denne dag altid benytte dig af Pricerunner til at få de bedste tilbud.

Læs også

Nytårsforsæt: Sådan kan du spare 14.000 kroner op i år uden den store indsats

 

 

Dagens Gossip