Dr. Oetker smider lækker bombe: Chokoladepizza på vej til butikkerne

Emil Ryttergaard

381 uger siden

|

24/03/2017
Forbrug
Foto: pressefoto
Foto: pressefoto
Snart kan du købe den lækre choko-pizza i Danmark.

Dagens topnyheder

Om ganske få dage findes den i frysedisken i Tyskland og kommer snart til både Norge og Danmark. 

En helt særlig frysepizza, som du helt sikkert ikke har smagt før. 

I stedet for champignoner, skinke og tomatsovs på en sprød pizzabund, er der på Dr. Oetkers seneste pizza - Pizza dolce al cioccolato - massevis af chokolade. 

Og der er bestemt ikke sparet på den lækre chokolade på pizzaen, der ifølge den tyske avis Berliner Morgenpost indeholder 1000 kalorier, eller næsten halvdelen af en voksen kvindes kalorieindtag på en hel dag. 

Pizzabunden er lavet en kagedel efterfulgt af et lag chokoladesovs, imens der som ‘topping’ både er hvid- og mørk chokolade, samt mælkechokoladestrimler. 

I Tyskland kan man købe pizzaen allerede 1.april, og selvom at der ikke er blevet oplyst nogen dansk lancering, så er det planen at den syndige choko-pizza også skal havne i danske frysediske i en nær fremtid. 

- Det varer lige et par måneder endnu, men vi regner med at kunne lancere den i Danmark i slutningen af maj eller starten af juni, siger Georg Parsbo, der er administrerende direktør i Dr. Oetker Danmark. 
 
Han har selv smagt pizzaen, og er vild med den kraftige chokoladesmag, hvor han dog opfordrer fremtidige kunder til at dele pizzaen som en dessert. 
 
- Der er meget chokolade i - faktisk så meget, at den her pizza bliver underlagt en chokoladeafgift, som også gør, at den søde chokoladepizza altså bliver noget dyrere end en normal pizza, siger den begejstrede direktør til dagens.dk.  

Læs også: Dette sker med din krop, hvis du spiser chiafrø hver dag
 
Den vejledende pris på den særlige choko-pizza er dog ikke lagt helt fast endnu. 

I Tyskland har en meget glad fastfood blogger fået fingrene i den pizzaformede porno chokobombe, hvor du kan se den særlige chokoladepizza herunder. 

Det var ikke en chokoladepizza, der fik en mor til at kigge en ekstra gang på det billede, da hun så et foto af hende selv og sine to børn. Derimod så moren en ting på billedet, der fik hende til straks at sprede billedet på Facebook.