Kvinde går til lægen med kæmpe bule på skulderen: Da hun bliver skåret op, måber alle over indholdet

Skrevet af Emil Ryttergaard

20/03/2017
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En kvindelig patient blev dybt forundret - og sikkert også en smule rystet - da hun så indholdet af den kæmpe knude, hun bar rundt på skulderen.

Dagens topnyheder

Ens egen krop kan spille én de særeste pus. Det ved den berømte dermatolog Sandra Lee alt om. 

Hun får dagligt besøg af alle former for patienter, der kommer ind på klinikken med de særeste geveækster på kroppen, som lægen gladeligt lægger ud på Youtube

Sandra Lee fik nylig besøg af en patient, som havde en voldsom svulst på overarmen, og bumselægen gik som altid frygtløst til værks og gravede ubekymret rundt i skulderen med sin finger. Videoen af indgrebet er blevet set af tusinder.

I klippet ser man, hvordan Sandra Lee griber skalpellen og griber godt fat om den uhyggelige svulst. Med et rask snit skærer hun huden åben, og nedenunder gemmer der sig en ordentlig fedtknude

Det ligner en lille appelsin, der gemmer sig derinde, men så snart Sandra Lee begynder at trykke og pille i fedtsvulsten, bliver indholdet af den store knude til noget, der ligner en blanding mellem råt kyllingekød og en overmoden mangofrugt. 

I lægesprog hedder sådan en knude en lipoma, og den er ganske ufarlig og relativt let kan flyttes rundt under huden. De kan opstå alle steder på kroppen. 

Selvom alle kan blive ramt, har nogle mennesker særligt anlæg for dem. Men da de er helt harmløse, er det kun for udseendets skyld, at de fleste vælger at få dem fjernet. 

I dette tilfælde fik den kvindelige patient fjernet over 200 gram fedt fra sin skulder. 

Se med herunder. 

Det gælder om at være vågen, hvis man kan mærke, at der er noget galt. En 31-årig kvinde vågnede også med stærke smerter en morgen - lige indtil hun kiggede i sin egen hånd og til skræk så, hvad der var sket i løbet af natten.