Anna får fin halskæde af sin kæreste - først et år senere opdager hun, hvad der gemmer sig i den

Skrevet af Henrik R

25/11/2023
Privatfoto
Privatfoto
Kæresten overraskede Anna med et særligt smykke, da de fejrede deres første år som par. Men der gik halvandet år, før hun opdagede dets hemmelighed.

Mest læste i dag

Da britiske Terry havde været sammen med sin kæreste Anna i knap et år, besluttede han sig for at give hende en helt særlig gave.

Han lavede derfor selv en unik halskæde til hende ud af træ fra regnskoven i Tasmanien og et stykke af en skal.

Det skriver Independent.

Anna blev meget glad for det personlige smykke. Men selvom hun bar det hver eneste dag, gik der halvandet år, før hun opdagede dets hemmelighed. 

Under en fælles rejse til Skotland, afslørede Terry endelig for hende, at halskæden faktisk gemte på endnu et smykke - nemlig en forlovelsesring:

"Jeg besluttede mig for at spørge min kæreste, om hun ville gifte sig med mig. Men jeg ville gøre noget unikt. Jeg ville også begynde at arbejde med træ og havde den her idé til en halskæde, så jeg besluttede mig for at gøre et forsøg. Jeg fandt en ring, som jeg vidste ville passe hende og begyndte at arbejde på det," siger Terry til Independent.

Under kæresteparrets rejse bad han om at låne halskæden, så han kunne tage billeder af den. Med en kniv åbnede han halskæden, før de nåede frem til stedet, hvor han ville stille Anna det store spørgsmål.

Terry satte selvudløser på sit kamera og gik hen for at aflevere smykket tilbage til Anna - men i stedet faldt han på knæ og afslørede forlovelsesringen. Anna var noget forbløffet over, at hun havde gået rundt med ringen i al den tid, uden at hun var klar over det. Hun var da også lidt forskrækket ved tanken: 

"Jeg kunne have mistet den, din store idiot," lød hendes første reaktion.

Heldigvis var svaret ja og Anna og Terry kan nu se frem til at blive mand og kone.

Se en video om det smukke frieri lige herunder.